Moving day


Okej så idag flyttar jag??? Inatt kommer jag sova i min alldeles egna lägenhet ååååååh mysimys. Jag har typ förminskat den här flytten en del för det har typ inte känts som en stor grej haha? The big thing hände ju när jag flyttade hemifrån, flyttade från Gävle till Stockholm liksom. Nu flyttar jag från hyres till min egna köpta. Det är ju också stort, vad fan!

Jag längtar så mycket tills jag får ordning på inredningen och det börjar bli hemtrevligt. Jag vill ha folk över hela tiden och bara ha massa middagar, förfester på balkongen och myskvällar. Jag längtar tills jag kan visa upp lägenheten för er! För det kommer jag göra såklart men ha i åtanke att det kan dröja x antal månader eftersom jag fortfarande inte har en enda möbel…….. HAHA. 

Det får ta sin tid, jag vill göra detta så bra som möjligt från första början nu så jag stormtrivs, kommer ta hand om lägenheten som det är min bebis!!! Euw?

Har faktiskt fått en del frågor om jag haft några tankar på att flytta tillbaka till Gävle och svaret är nej. Som ni kanske förstår nu när jag köpt eget också, jag kommer nog bli kvar ett tag haha! Flytten hit gick så himla fort och jag hann knappt ta in vad som hände, men nu känns det som det mest naturliga i världen att jag bor här och jag är så lycklig!

Nog om flytten, jag kommer självklart vlogga idag så ni kommer få hänga med på allt ändå!

Har ni sett min senaste video? Vad tyckte ni i så fall? Borde nästan döpa om den till roastar mitt gamla jag. Jag var ju söt men jag var fan helt personlighetslös haha. Kul att se sin utveckling faktiskt. Är inne i en period när jag tycker youtube är så kul och det glädjer mig. Att jag är inne på åttonde året (?) och kan känna så. Mycket (allt) tack vare er och eran feedback, ni överöser mig med kärlek under varje video ju. Tro inte att jag tar det för givet! <3


Okej en sista lägenhetstjatgrej. Jag tror jag hittat min drömsoffa. Denna fast i en annan färg. Alltså ser ni hur djup och skön den ser ut? Blir liksom helt nap-färdig av att bara kolla på den. Jag ska åka och kika på den idag och jag hoppashoppashoppas att min önskade färg finns och att den är perfekt så jag kan beställa den idag.

Nu måste vi sätta igång här. Puss och kram gänget.

15 reaktioner på “Moving day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *