Knits RESTOCK

Innehåller reklam för min kollektion och na-kd.

Hej loves! Som jag berättat på min instastory så kommer jag tillsammans med na-kd ta tillbaka några favoriter ur knitkollektionen som jag släppte i höstas förra året. Många plagg sålde slut och ni har sen dess frågat väldigt mycket om vissa plagg så därför löste vi detta! Min favorit är den stickade poloklänningen, den är verkligen så perfekt den kan bli och nu kommer den i så fina vårfräscha färger <3 Jag älskar att bära dom tillsammans med knähöga stövlar som ni ser och dom funkar lika bra med bälte som utan måste jag säga, jag kör båda lika mycket.

Vi tar också tillbaka tröjorna med djup urringning i ryggen, dom är också så klockrena och användbara! Tröjorna med knyt i ärmarna och off shoulder tröjorna kommer också in igen, kan visa dom sen.

Detta är ju inte en lika stor lansering som mina hela kollektioner utan detta är ju bara en liten bonus. Men ni som är intresserade kan lägga in 29 januari 7:00 i kalendern <3

Åh förresten, har uppdaterat produktsnurran under headern om ni vill få inspo 🙂

17 reaktioner på “Knits RESTOCK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *