How to not flytta


Hallå gänget, hur är läget?

Vad tycker ni om mina nytatuerade bryn? Jag gillar dom! Så himla skönt att vakna upp med ett par ögonbryn måste jag säga. Tror typ inte jag hade haft några alls annars eftersom jag är så naturligt blond. Jag har gjort det här tre gånger nu och jag går alltid till samma tjej i Gävle. Vet att det finns många duktiga inom microblading i Stockholm också men känns dumt att byta om man är nöjd 🙂

Men nu ni, nu ska ni få höra. Jag måste ju lätta på mina problem någonstans och många av er verkar intresserade av min flytt så här har ni: allt går skit!

Ni tror säkert att jag överdrev i min senaste vlogg när jag sa att jag flyttar om en vecka och inte har en enda möbel. Men nähe ni. Nu är det sex dagar kvar och jag har forfarande inte en enda möbel. Okej men är du bara allmänt dum i huvudet eller hur har det blivit såhär tänker ni. Låt mig förklara.

Jag har sen jag skrev på lägenheten i november varit bokad för ett samarbete med ett inredningsföretag. Jag har suttit i timmar på deras hemsida och noga valt ut produkter efter att ha bollat fram och tillbaka med flera olika stylister. Så jag hade ju redan lägenheten inredd i mitt huvud. Jag hade en soffa, en matgrupp, mattor, plädar, kuddar, porslin, jag hade allt. Och nu sitter jag här sex dagar innan flytt och får beskedet att samarbetet inte kommer bli av. Hahahahahahahaha. Ursäkta men alltså hahahahahaha.

Nu kanske ni förstår bättre varför vi är där vi är idag 🙂 Jag tänkte skriva det vill säga på ruta 1, men jag är liksom inte ens där.

Så det var bara att köra igång! Vi började idag, mamma och pappa kom hit och vi åkte tillsammans och kollade på gardiner. Dom är nu beställda och klara vilket känns skönt, men leveranstiden är ju typ 6 veckor så gumman kommer få vakna med solen varje morgon vid 5:30 ett tag <3 Ska bli så himla mys <3 Kanske ska ta en löptur innan frukost också <3 Och sen yoga <3 Och sen meditera <3 Perfekt <3

Blev på dåligt humör nu så vi slänger in två matbilder. Alltså ni måste prova den här tryffelpastan på Trattoria Montanari. Jag har ju gått och blivit en riktig sucker för tryffel, euw det låter så snobbigt, men alltså tror inte ens det finns tryffel i Gävle, så det här är liksom en ny värld för mig och jag älskar det. Efterrätterna är från Sthlm Tapas!

Så den här veckan kommer jag alltså sitta klistrad vid skärmen och leta efter inspiration, göra moodboards och förhoppningsvis klicka hem några staple pieces. Ni får självklart jättegärna hjälpa till om ni skulle ha några idéer. Skulle verkligen uppskatta alla tips som kan göra det lättare för mig. Hemsidor, butiker, stylister? You name it.

Här har ni den: min lilla lägga <3 Oavsett hur stressigt allt känns nu så måste jag stanna upp och faktiskt vara lite stolt att jag köpt min alldeles egna lägenhet i Stockholm. Jag vet att jag kommer må så bra här.

Eller ja, tills jag hittat något att sitta på iallafall.

Pussen.

52 reaktioner på “How to not flytta”

 • Anna skriver:

  @josefineshem på Instagram är den bästa inredaren i Sveriges historia

 • Julia Blomgren skriver:

  hallååå det kommer bli toppenbra tillslut juu<33 drömlägenheten!!!!

 • Anna skriver:

  @josefineshem på Instagram är den bästa inredaren i Sveriges historia.

 • Emelie skriver:

  Alltså så avis, önskar jag också hade råd att köpa lägenhet i tors torn. Alltså WAOW så avis 😍😍

 • Bella skriver:

  Haha Gud va trist med sammarbetet Linn! :/ men det löser sig. Världens största tips hur tråk de än låter är att pallra sig till en Ikea å köpa alla basics där. Typ allt till köket, toan och små grejer man behöver runt i lägenheten. Finns också så mkt snygga grejer som är liksom lika mkt dyrare grejer. Det gjorde jag till min lägenhet utomlands. Fun fact jag bor på halvtid i huset du ska flytta in i! Fast jag bor rätt högt upp 🙂 mina päron bor där annars och andra delen av tiden bor jag som sagt utomlands . lycka till med flytten! Så kanske vi ses i huset någon gång 🙂

 • Emelie skriver:

  Är den i samma hus som din förra låg i? 🙂

 • Bella skriver:

  Haha Gud va trist med sammarbetet Linn! :/ men det löser sig. Världens största tips hur tråk de än låter är att pallra sig till en Ikea å köpa alla basics där. Typ allt till köket, toan och små grejer man behöver runt i lägenheten. Finns också så mkt snygga grejer som är liksom lika snygga som mkt dyrare grejer. Det gjorde jag till min lägenhet utomlands. Fun fact jag bor på halvtid i huset du ska flytta in i! Fast jag bor rätt högt upp 🙂 mina päron bor där annars och andra delen av tiden bor jag som sagt utomlands . lycka till med flytten! Så kanske vi ses i huset någon gång 🙂

 • Sofie skriver:

  Var är de bruna gardinerna från? 🙂

 • Emelie skriver:

  Alltså drömmen att bo vid tors torn!!
  Måste bara fråga, en genuin fråga
  Vad hade du valt, att bo i en 60 kvm i Täby men inte känna någon där eller 30 kvm i stab och ha nära till allt o alla du känner typ

 • Anna skriver:

  Gumman överskattar vintern och tror att solen går upp 5:30 <33 fina fina du, ibland är det skönt att flytta in först och sen fylla på med möbler. Det kommer bli asbra!

 • Maya skriver:

  Kan jag också snälla få bo i det Sverige där solen går upp 5:30 mitt i vintern

 • Evelina skriver:

  Vadå att solen går upp 5:30 i sthlm vid denna tid på året?:/ är det sant:/ hos mig går den upp 8:30:/

 • Smilla skriver:

  Så fina bryn! Är det din naturliga form eller har ni tatuerat dit den? Är så sugen på att göra mina men jag har liksom två streck till ögonbryn:)) så måste ju isåfall tatuera en form men är typ rädd att det ska se konstigt ut??

 • Filippa skriver:

  Tips på snygga designermöbler som är lagom out there är på sweef och sleepo!! Båda företagen finns på ig och är sthlm based ( i think) och dom har sjuuukt snygga soffor/sänggavlar/lampor asså allt! Sweef är the place to look om du behöver soffa!!

 • Filippa skriver:

  Tips är Sweef och Sleepo! Sleepo har grym inredning över lag medan sweef har helt underbara soffor och sänggavlar osv… hett tips! Kolla in deras ig, tror förövrigt att båda företagen är sthlm baseeed! Så fett värt

 • Tova skriver:

  1. Skit i lägenheten 2. Ät tryffelpastan på Hillenberg 3. Känn dig som en ny människa, jag grät av lycka efteråt

 • Pernilla skriver:

  Ett tips är att kolla idéer på Pinterest, där finns sjukt mycket! Då kan du lätt skapa en bild på vad du faktiskt vill ha och hämta inspo därifrån. Lycka till och njut som fan nu av den nya lägenheten! Var stolt!

 • Emilia skriver:

  Mitt bästa tips är att kolla på dem stora sakerna först som matbord, soffa och säng typ. Om du sedan utgår din stil från det lite eftersom så kommer det falla på plats till slut. Nästan bättre att inte stressa. Lätt då att du köper något som du sedan ångrar. Finns annars mycket fint på zara home, hm home, ellos, jotex osv.

 • Felicia skriver:

  Fyfan va ruttet med sammarbetetet, att d blev inställt. Men tänkte tipsa om stylist, stylebyloys? Du kanske redan vet vem d e men hon gör d svinsnyggt

 • Ellen fredriksson skriver:

  Tips!! Rebfre på instagram eller rebfre.se har världens finaste stil och är såååååå duktig på inredning! Hon jobbar även inom det!! Lycka till!

 • Elin skriver:

  Håller också på att inreda min lägenhet, och jag älskar de haha spenderar varje dag och natt på Pinterest!
  Jag skulle tips om Melimeli, finaste sofforna, fåtöljerna, puffarna och mattor! Dom har ett showroom i Sthlm så kika där. Sen finns de även snygga inredningsbutiker i Mood gallerian!
  Hmhome har asfint porslin, jag har de mörkgrå tallrikarna och skålarna för jag har inga hyllor som man stänger igen i mitt kök så allt måste typ matcha!
  Sen finns de en puff på indiska som jag tycker är asfin så kika in där! Sen ska jag köpa dyra handtvåler, typ byredo så de ser dyrt ut hemma men när den tar slut häller man bara i en annan normal tvål😘 lycka till!!

 • Ella skriver:

  Hej!
  Tipsar dig om hemsidan reformasthlm. Massa snyggt!! Mycket möbler och detaljer i industrial stuket vilket det känns som du är ute efter. Så kika in där skulle jag säga. Kraaaam

 • Maja skriver:

  Hoppas allt löser sig! <3 men när allt är fixat och grejat SNÄLLA gör en apartment tour, är så taggad

 • Gumman skriver:

  Gumman måste ju vara helt lost om hon tror att solen går upp 5.30 under vinterhalvåret❤️❤️❤️

 • Sofi skriver:

  Om du vill ha hjälp med styling så rekommenderar jag dig att ta kontakt med @hillehem (!!!) hon är FANTASTISK!

 • Alexandra Larsson skriver:

  Besök sidor som Campadre, Rum21, Lampgallerian och sen bara googla på den möbeln/inredningsdetaljen du vill ha i ditt hem! Bara genom att googla typ ”matbord” så kan man hitta mycket fint som man kanske inte tänkt på😍

 • Emilia J skriver:

  Kolla upp sidor som Zara Home, H&M home, Rum21 och Ellos dom har svinsnygga grejer som inte kostar skjortan av en!! 😍

 • Milla skriver:

  Kolla in Linn Herbertssons blogg och Instagram! Hon har verkligen superfin stil och tror att du kommer tycks om dem, kram!

 • miriam skriver:

  snälla men asså vart är byxorna ifrån som du har på bilden? jag typ bara måste köpa sånna. snälla hjälp en stackars norsk jänta någon

 • Hej skriver:

  Kika in @semobler insta profil. Sjukt snygga möbler har dem!!

 • Jullan skriver:

  Förhasta dig inte med att inreda allting, börja med grunderna (alltså det viktigaste) sen fyller du på med inredning allt eftersom. Har bott hemifrån i snart 3år och stilen har ändrats cirka 20ggr. Lycka till gumman<3 lägenheten verkar ju sååå nice i sig själv, det kommer bli bra tillslut! Kramis

 • Caloveline skriver:

  Hon som inredde Isabell Löwengrips föredetta hus och hennes föredetta kontor gjorde ett jätte bra jobb tycker jag, Ida har jag för mig att hon hette!
  http://Www.caloveline.com

 • S skriver:

  Tips är att kolla på mäklares hemsidor på lägenheter de säljer eller har sålt för att få inspiration! Jag älskar entrance mäkleri och kollar jämt deras sida även om jag inte ska köpa då de alltid stylar så snyggt! Artilleriet känner du säkert redan till, de är ju världens bästa på inredning. Men kolla budget också som H&M home och Ellos, allt måste inte vara dyrt!

 • Sophia skriver:

  Men gumman, solen går faktist upp ca 08.00. Så, får väl du sova tills då iaf <3
  Så länge du har någonstans att sova är det lugnt, resten kan man ju leva utan en kort tid. Du har grymt bra smak, ska bli kul att se det färdiga resultatet av din nya lägenhet!
  Kram kram

 • F skriver:

  Hej Linn! Om du undrar vart soffan är ifrån som du har i den nurvarande lägenheten, så kommer den från SITS, och den går att köpa på MIO och där heter den madison. (Men det kanske du redan visste hihi)
  Tänkte eftersom du tyckte den var skön:)))
  Hoppas din flytt blir kanonbra tillslut ändå!!!

 • FILIPPA skriver:

  Neeej vilken otur och vad tråkigt!! Hoppas du hittar massa fina möbler och inredning ändå! Kommer bli sjukt snygg och ska bli superkul att få se lägenheten!! 😍❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • falkensson skriver:

  Hej finaste du!
  det här med inredning kan man hålla på med hela livet om man har tid, men det finns aldrig något perfekt med sin inredning. jag bor i hus med sambon nu i snart 3 år och stilen här är inte i näääärheten av färdig och nöjd är jag inte. men det är lite det som e charmen, att det får växa in sig. köp det viktigaste så tar du pyntet eftersom. jag lovar att det kommer ändras eftersom iaf <3 lovar att det kommer bli fint endå, speciellt i den fina läggan du har!
  stressa inte upp dig gumman <3 ingen har vi perfekt på en gång !!
  mvh F!

 • Lina skriver:

  Kan du inte lägga upp några bilder på lägenheten? Alternativt vlogga.
  Kul att se hela processen och inte bara slutresultatet 🙂

 • Fina skriver:

  Sök på ”JosefinesHem” på Instagram. Lovar att du inte kommer bli besviken av hennes tjänst.

 • Hanna Eriksson skriver:

  Måste vara enda fördelen med att bo i Sverige på vintern, om man inte har gardiner för solen ändå inte går upp försen efter kl 8 😅

 • Elin skriver:

  Vem gör du dina bryn hos i gävle som är så bra??

  Jag ska göra mina här i gävle på fredag och är så nervös!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *