Redigering och ostron

Asså woooow!!! Tack snälla fina underbara ni för den otroliga responsen jag fick under min årsresumé. Den tog mig 3 dagar att redigera men ångrar ingenting haha! Apropå att redigera videor så vet jag att andra youtubers ofta säger att det tar uppåt 8-9-10 timmar att redigera en video, men för mig tar det typ 1 timme max 2 haha??? Börjar liksom fundera om jag gör något fel. Men just denna ”best of 2018” tog mig bokstavligen tre dagar.

Vad vill ni att min nästa video ska vara? Ni på bloggen brukar ha bäst idéer hehe.

Jag har ju såklart varit ute i vanlig ordning haha. Såhär såg jag ut på nyår! Det blev ingen hit. Alla sa verkligen åt mig att inte gå ut och klubba i Stockholm på nyår, men jag tycker alltid man ska prova så det gjorde vi och ångrade oss även ganska snabbt haha! Men nu vet vi, nästa nyår blir det något annat.

Det här dock blev en jävla hit!!! Från förra helgen, då startade vi på Cavabaren med bubbel och ostron (?) av någon underlig jävla anledning. Det smakade såklart skit och dom som säger något annat ljuger. Andra bilden är jag, Hedvig och Viktor Frisk när vi leker med en bil på V/Wall. Jag vet inte. Jag ser ju ut att ha kul där nere iallafall. Vi slutade på SpyBar och jag kom hem 6 på morgonen utan jacka tjoho!

Och nu är jag hemma i Gävle igen för att fira en vän som fyllt 20. Har fan åkt mycket fram och tillbaka mellan Gävle och Stockholm på senaste. Jag hade kunnat vara i Stockholm på Hannalicious x Ideal’s brunch just nu som ser mega mysig ut men för mig är det fortfarande lika viktigt att åka hem om någon släkting eller kompis ska firas.

<3<3<3

17 reaktioner på “Redigering och ostron”

 • Tilda skriver:

  Älskar dina MUKBANGS, VLOGGAR gör mer utav dem! Och flyttvloggar sen!

 • Elin skriver:

  Osponsrade hauls!! Och vloggar såklartttttt

 • Agnes skriver:

  Hade velat se flyttvloggar, vanliga vloggar, fler mukbangs såklart för att dina är så bra, collab med någon härlig youtuber typ Therese Lindgren, Bianca eller Alice åh det hade varit drömmen, sen är ju Spill your guts or fill your guts där vi får komma med frågor också kul 🙂 <3.

 • saara skriver:

  gör en q/a med agnes elr nån annan vän!

 • JuliaLinnea skriver:

  En storytime/jämförelse video om första köpet i en highendluxury butik och ditt senaste, känner du dig mer bekväm? Blir man fortfarande uttittad av personalen? Är du fortfarande nöjd med köpen eller har du ångrat dig lite? Mest använda lyxköpet vs minst använda? Har du något nytt drömköp i sikt?

 • Amanda skriver:

  Hej Linn. Jag skulle vilja se typ en lång fet mukbang med din bästa pappa eller Agnes! Och när du flyttar skulle jag vilja se mycket flyttvloggar och sedan också vanliga vloggar.

  Tror faktiskt inte att du någonsin gjort denhär ” min morgonrutin”, eller har jag fel?
  Men den skulle jag iallafall vilja se och kvällsrutin! Och tror också många skulle vilja se en housetour eller hur man nu skriver de. ( alltså när du flyttat). Och såklart så ska vi hjälpa dig med möblerna och inredningen som du hade kanske lite svårt med haha. Du är bäst, glöm aldrig det. Och sluta aldrig med det du gör för du är bäst på det!!!

  Förresten. Köpte en tavla från Desenio.com ( finland ) ena av dem tavlorna som du har. Fick den av mamma som födelsedagspresent, fyller år på fredag! Älskar faktiskt din stil ( kläderna, möblerna, inredning osv)!

 • Lina skriver:

  En ”Linn lagar” eller ”Linn bakar” hade varit askul!
  Eller typ att du lagar/bakar utan recept och ser hur det blir.
  Annars typ osponsrade hauls e ju guld. Eller typ flyttvlogg/ikeavlogg/inredningsvlogg
  Alla dina videos blir ju bra fan så egentligen vad som helst 🙂

  /L

 • Sofia skriver:

  Jag skulle vilja se flyttvloggar! Gärna långa så man får följa med på vad du gör under flytten, inget förfinat (kan va en del timelapse liksom)! Sedan älskar jag dina mukbangs mer än livet hahah

 • Maja skriver:

  Okej här kommer lite videoförslag: Flyttvloggar, mukbang med Agnes/Jonas, chit chat grwm, collab med någon som typ nicci eller bianca, vloggar, matlagningsvideos eller kanske en drunk q&a med agnes (!!), skulle klicka så fort på den sista

  Måste avsluta med att säga att du är min absoluta favorit på youtube <3

 • Caloveline skriver:

  Hade varit roligt att se mer videos med Agnes eller din pappa! Och mer hauls!
  http://www.caloveline.com

 • M skriver:

  En mukbang med din mamma, känns som ett måste!

 • Trine skriver:

  Tjena Linn!
  Vill verkligen berömma dig för allt du gör, du gör mig så sjukt glad och gör mitt liv mycket bättre. Jag hade gärna velatt se någon slags haul/ lookbook/ när du handlar på nätet. Även en garderobsrensning när du kan sälja kläderna hade varit gött. Kram på dig<33

 • Alicia skriver:

  Mukbang med någon kompis, vanlig vlogg, what i eat in a day, matlagningsvideo osv

 • Anna skriver:

  Reagera på dina gamla videos igen! Så jävla kul

 • Simone skriver:

  Mukbang, alla dagar i veckan! Videor med din pappa och vloggar är också skit roliga!<33
  https://nouw.com/simoneeriksson

 • Jossan skriver:

  gör en till video när du reagerar på dina gamla videos, garvade sönder!!

 • anna skriver:

  vanliga vardags vloggar! du behöver inte ha mycket planerat bara vi får följa med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *