Min vecka i en lång jävla uppförsbacke

I den här videon får ni följa med när jag flyttar till min egna lägenhet! Men alltså efter den här dagen har det bara gått U T F Ö R. Hahaha jag har jobbat i sån jävla motvind på senaste därav lack of update.

Jag vet inte varför men av någon anledning så trodde jag att den här flytten skulle ske så himla smärtfritt. Samma med tandställningen jag satt i. Alla har romantiserat det här jävla invisalign så hårt, när det egentligen är som att tugga rakblad och läspa 24 timmar om dygnet.

Okej nu ska ni få höra om alla mina problem, håll i er!!! Mvh positiva tjejen.

Ni som har sett flyttvloggen eller läst blogginlägget vet ju att problemet började redan kort innan flytten då företaget som skulle inreda hela lägenheten drog sig ur. Men jag borstade av mig det. Dock insåg jag inte riktigt hur jobbigt det skulle vara att leva på en sittpuff, hahaha det vet jag nu. Men nu har jag iallafall beställt en soffa, men den kommer inte förrän i slutet av mars……………….. Tack och lov att jag ska vara i Australien typ hela februari. Ska bränna denna sittpuff sen.

Men hur rörigt det än har känts emellanåt så är jag faktiskt sjukt stolt att ha mitt egna namn utanför dörren för första gången och nog är det rätt ballt att vakna och somna till dom här stora fönstrena 😉

Euw det här blev nästan positivt nu. Nej tillbaka på rätt spår!

Väl inflyttad i lyan, nej men då har jag ingen värme haha hihi äsch inte så noga ju! Nej alltså fyfan det är hemskt… All energi går verkligen åt att hålla värmen. Och om ni undrar varför jag tar såna här bilder så är det inte för att jag tänker ”åh måste ta fina bilder till bloggybloggy” nej. Jag skickar dom till mamma när jag behöver medlidande.

Konstigt att man ~mår skit~ när man lever såhär haha. Men på andra bilden skymtar ni en man som var och kollade på värmen och idag har det känts mycket bättre iallafall. Och jag har fått in alla kläder i garderoben! Så skönt.

Okej så uppförsbacken börjar nu kännas lite mindre brant och jag står och sjunger i köket och ska göra bananpannkakor. Precis innan jag skulle flippa dom kom jag ju på att jag måste ta ut den där jävla tandställningen. Jag går in i badrummet, det tog lite längre tid än jag tänkte att få ut den och jag hade inte insett att det var lite mer kräm i den här spisen, så jag kommer tillbaka till köket, pannkakorna är svarta och brandlarmet går. Och det går och det går och det går. Jag får inte av det så jag öppnar balkongdörren och vad händer då. JO JAG LÅSER UT MIG SJÄLV PÅ BALKONGEN.

🙂 🙂 🙂

Som tur var så befann sig min kära far i Stockholm på möte så han kunde komma och hjälpa mig men alltså förstår ni. Det ska liksom inte kunna hända. Åh och juste, såhär ser min stekpanna ut idag:

Och jag kan ha förstört bänkskivan i samma sväng. Jag tror det var kring här jag slutade känna saker.

Klänning här (klick!) -adlink

Jag har iallafall bestämt mig för vilken klänning jag ska bära på den här festen jag pratat om som är i ett slott, imorgon. Men om ni tror detta var något easy peasy lemon squuezy, så tänk om! Fick alltså hem denna klänning igår, provade den, satt som en smäck, skickade till mami och hon svarade ”jättefin, men kan du verkligen röra dig i den?”. Jag tänkte efter ”hmm, asså egentligen inte”. Beställer en större storlek på express, går och skickar tillbaka denna. Fick hem den nya idag, provar den på och den är ~större än min framtid~ Alltså den satt så pösigt att det inte ens var samma klänning längre. Jag får panik, ringer till nk, jackie och alla andra butiker jag läst om som säljer Ida Sjöstedt, ingen har den inne. Så vet ni vad jag gör. Jag ringer till PostNord och frågar om min retur som jag lämnade in har skickats in eller om jag kan komma och hämta den och det kunde jag hahahahahaha. Alltså aldrig sett en mer förvirrad människa i kassan.

Men så där har ni det. Min vecka i en lång jävla uppförsbacke. Hahaha. Förlåt asså. Men jag orkar inte förfina det här, det hade liksom inte ens gått om jag hade försökt.

Nu har jag iallafall laddat upp med massa chips, godis och dipp och ska ha en riktig myskväll och streckkolla alla ”The Good Doctor” avsnitt som jag har missat. Och imorgon ska jag ha en så jävla rolig kväll med mina favorittjejer och jag lämnar tandställningen hemma. Jag skiteri. Är liksom värd det efter den här veckan känner jag.

Puss.

17 reaktioner på “Min vecka i en lång jävla uppförsbacke”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *