Vecka 48

Alltså är det någon som räknar i veckor? En sak jag genuint undrar. Det var väl ingen jävel där ute som visste att det var vecka 48 nu? Eller?

Hur som helst, här har ni mina planer för den här veckan:

Måndag: har varit hos frisören, gjort fransar, varit på möte med min agency, planerat outfits inför imorgon och schemalagt lanseringar.

Tisdag: plåtar mitt partydrop för na-kd på Nobis Hotel med Frida och Jennifer (vloggar hela dagen!) Sover över på Nobis…

Onsdag:…för på onsdagsmorgon ska jag plåta igen och då passar vi på att hålla till på samma ställe. Denna plåtning är för något helt annat, nåt bara ni bloggläsare vet om 😉 Går ut med det på instagram mot kvällen.

Torsdag: går ut med det i en youtube video också, tagga!!! Sen ska jag träna. Tro det eller ej men jag har faktiskt köpt kort på Sats hahaha. Jag har fått så späckat schema på senaste tiden så jag tror det är bra för mig att svettas på löpbandet, bara ha tankarna på att inte svimma av och inget annat.

Fredag: lanserar produkten!!! Ska bättra på min spraytan och Agnes kommer hit från Gävle så vi ska ut och käka en trevlig middag för att fira mitt släpp och bara att hon är här, var längesen vi sågs nu <3

Lördag: jag har lanseringsfest på Berns!!! Det här kommer bli så jävla kul. Har några vänner från Gävle och Göteborg som kommer och firar med mig. Na-kd har hyrt sviten som vi kommer vara i och sen kommer några av oss sova över där. Kan alltså bli en låååååång kväll hehehehe.

Söndag: förmodligen stendöd.

Andra roliga datum:

6/12: släpper party kollektionen med na-kd

7/12: ska på idolfinalen med Victor

8/12: hem till Gävle för att fira min moster sen tillbaka till Stockholm för en utgång som alla vi som flyttat från Gävle till Stockholm styrt upp

och självklart

23/12: uppesittarkväll och plockmat med familjen

24/12: det var nånting som hände här men kommer inte på nu

14 reaktioner på “Vecka 48”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *