Ekar tomt jao

EKO EKO!!! Nån kvar här haha? Som ni kanske vet så har jag varit utomlands i Dubai en vecka och anledningen till att jag inte uppdaterat här är för att jag har vloggat varje dag och tiden räckte inte till bloggen då helt enkelt. Jag har haft det superbra men behöver ju inte prata mer om det då ni kan se typ hela resan i rörligt material på tuben.

Jag är dock alltid mer trött efter en resa än utvilad nu för tiden haha. Jag jobbar ju som mest när jag reser och när jag är borta med mamma och pappa står klockan på 07.00 varje morgon och det ska springas på löpband och såna där DUMHETER!!! Heh.

Jag vill iallafall tacka för att ni har sånt tålamod med mig. Jag vet att jag rent utsagt suger på att uppdatera ibland men jag har så himla mycket som händer på sidan av just nu och jag försöker fortfarande bara vänja mig vid Stockholms tempot antar jag. Jag mår dock så himla bra och jag trivs verkligen att bo här och jobba med det jag gör. Har så mycket roliga grejer på gång som jag bara längtar efter att ni ska få ta del av.

Bland annat så släpper jag mitt party drop tillsammans med na-kd väldigt snart. Jag kommer visa alla plagg i en youtube-video inom kort och även lite här och var på instagram så håll utkik och lägg 6 december på minnet. Till er som undrar om kollektionen passar till nyår kan jag bara säga såhär: ALLA plagg glittrar.

En till sak som får vara lite exklusiv här på bloggen ett tag: om jag säger parfym, vad säger ni då? 😉 Hihihihihi. 

Kappa (klick!) / Body (klick!) – adlinks

Ingen har väl missat att det är Black Friday idag antar jag. Alltså shit vad många företag det är som vill samarbeta den här veckan haha. Jag valde dock bara att köra med Nelly för jag tycker dom hade bäst erbjudanden och snyggast grejer helt enkelt.

Puss och kram på er, jag lovar att det inte ska dröja ett halvår innan jag skriver här igen haha. Jag ska bli bättre, lovar!!!

10 reaktioner på “Ekar tomt jao”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *