Min mest personliga video

Här är videon jag pratade om. Den jag fick skriva manus till för att jag var så nervös att göra den. Nu är den ute och jag vet fan inte om det känns bättre alltså. Dock vill jag tacka från djupet av mitt hjärta för all fantastisk respons ni har gett mig redan. Det är så sjukt och sorgligt att höra hur många av er som gått igenom samma sak. Det är också många av er som skrivit att min video hjälpte er och då är det väl fan värt det. Även fast det nästan känns ännu jobbigare nu, då jag drog upp allting igen och gav folk utrymme att göra mig illa igen. För nu är ännu fler medvetna om det vilket betyder att ännu fler kommer söka efter och spara ner bilderna. Men om jag kunde hjälpa nån så får det vara så, då har mitt budskap nått fram. Det sista jag vill är att ni ska tycka synd om mig (sen är ju vissa väldigt fina och gör det ändå) men det var liksom inte det jag ville få ut av videon. Jag ville bara tydliggöra konsekvenserna som kan uppstå och faktiskt sitta i ett bra jävla tag efter. Så ni unga tjejer kanske tänker ett extra varv innan. Om det har nått fram, så är jag nöjd. 

33 reaktioner på “Min mest personliga video”

 • Linnea Selma skriver:

  Så grymt starkt av dig! Du är värd all framgång. Kram!

 • Linneaselma skriver:

  Så grymt starkt av dig! Du är värd all framgång. Kram!!

 • FILIPPA skriver:

  SÅ bra att du delar med dig fina du och jättehärlig video!! Älskar verkligen dina mukbangs!! <333
  https://nouw.com/filippaml

 • Nellie skriver:

  Du ska va jättestolt över dig själv för denna video!!!! Så sjukt starkt och bra att du vågade öppna upp dig och berätta <3 Riktigt modigt, kom ihåg det!

 • M skriver:

  Du er så tøff! All Credz til deg for at du tørr å snakke om dette ❤️
  Et lite spørsmål: hvor er hoodien i videoen fra??

 • Elin skriver:

  Så otroligt modigt & starkt av dig!
  Du har inte gjort något fel i att skicka bilden, du valde det då och litade på den du skickade den till. Sedan att den knölen skickade vidare får stå för han. Han borde skämmas ? Du är en fin tjej, med ett klokt sinne. Glöm aldrig bort det ❤️ heja dig.

 • Elin skriver:

  Verkligen starkt av dig linn, du är så grym som vågar tacklas med detta offentligt. Heja dig du är stark!! <3

 • Elin skriver:

  Så starkt av dig att tacklas med det här offentligt linn! Du är så grym som vågar detta o kan lova dig att du har hjälpt betydligt fler än lockat fram något nytt hos folk. Det är iallafall det viktigaste.
  Heja dig du är grym!!

 • Lisa skriver:

  ”Asså snälla dom har fan sin snopp som profilbild på Instagram typ” hahaha jag doooog. Du är grym, fuck the haters!

 • Anna skriver:

  Hej Linn! Jag vill bara säga att man kan fan inte bilderna ute på nätet. Det är kanske privatpersoner som har dom i sina mobiler men ute på nätet finns dom inte. Jag va tvungen att kolla bara, så det kanske får dig att må lite bättre. Kram på dig, du är stark.

  • Fanny skriver:

   Fast jo, tyvärr finns dom kvar ute på nätet och det är fan förjävligt att det inte går att få bort sånt. Till Linn: hoppas du polisanmält, det skulle kunna klassas som olaga intigritetsintrång. Hoppas den som spred bilderna från början SKÄMS.

 • Mayra skriver:

  Videon var jättebra, och jag hoppas du lyckas ha uppe den utan att det påverkar din mentala hälsa. Jag hade aldrig hört om den bilden, men när man ser hur en offentlig person påverkas av detta förstår jag inte hur någon sedan, trots det du sagt, kan söka upp bilderna ändå. Keep it up, du är precis lika bra.

 • Ebba skriver:

  Du växer i mina ögon för varje video du gör, du är så klok, rolig, vacker, mogen (the list goes on i all oändlighet). Låt aldrig någon trycka ner dig, du är så mycket bättre än alla fkn töntar som försöker förstöra för dig.
  PUSS OCH KRAM

 • nina skriver:

  Världens bästa förebild du e sjukt stark

 • Becky skriver:

  otroligt starkt inlägg! Låt inte dem vinna över dig. Du är fortfarande en duktig affärskvinna och med stor talang, det kan ingen ta ifrån dig. Det som inte dödar dig gör dig bara starkare! Stor kram till dig ❤️

 • Anonym skriver:

  Jätte fin video! stärk är du! vart är tröjan från?❤️

 • Malin skriver:

  Du är en superstark person och jag beundrar verkligen hur mycket självdistans du har! Visst gav du utrymme för personer att göra dig illa igen men jag hoppas att du inte tar åt dig av det, för i slutet av dagen är det enda som betyder någonting vad du själv tycker och tänker om dig själv. Hoppas att du mår bättre snart <3

 • Johanna skriver:

  Du är så jäkla stark. Kan inte ens föreställa mig hur det är för dig men jag blir så förbannad på alla äckliga små människor som sprider såna här bilder. Massor med styrkekramar till dig <3

 • Lovisa skriver:

  Åh vad ledsen jag blivit att det här hänt dig och att det påverkat dig så mycket! Hoppas att folk kan sluta lägga energi på det så du kan få släppa det så gott det går… Men ville bara säga i alla fall att jag inte hört ett enda knyst om detta någongång och förhoppningsvis finns det jättemånga fler som inte heller sett någon bild. Tycker i alla fall du hanterar det jättemoget och var supercool i din video så all cred till dig!! You go girl

 • Linn Johansson skriver:

  Linn, så otroligt starkt av dig att ta beslutet att prata om detta i en video. Tycker det är helt sinnesjukt hur människor faktiskt kan bete sig, speciellt TJEJER?? Liksom vafan?? Ska inte tjejer sinsemellan kunna hålla varandra om ryggen… Kom igen, vem fan har inte skickat naken bilder, vad är det ens att sprida. Sandlådenivå jamen massor.
  Tycker hur som helst att du är en jättefin förebild för andra, när du står upp för dig själv, trots att det kostar dig energi, du hjälper så många andra med dina videos och din fantastiska styrka. Det är så fascinerande att se hur du utvecklas dag för dag, har följt dig och din resa från start och du är en sån jäkla kämpe. Du är grym, låt aldrig någon få dig att tro något annat. Fortsätt med det du gör, för vi behöver dig och ditt peppande på våra sociala medier.
  Kram från en tjej uppe i norr.

 • Linn skriver:

  Linn, så otroligt modigt av dig att gå ut med en sån här video. Blir så arg när jag får höra hur folk faktiskt beter sig, speciellt tjejer, alltså kom igen, vi ska ju förfan hålla varandra om ryggen i sådana här lägen, inte trycka ner varandra eller sprida bilderna vidare. Jag menar, vem fan har inte skickat en naken- eller lättklädd bild?? Lovar att 99,9% av de som spridit din bild någon gång själv skickat en liknande bild.
  Det florerar mycket snack om girl power hit och dit, men när det väl kommer till kritan, då trackar vi ner på varandra istället (?!?!?!). Just därför behövs du, som står upp för dig själv och andra, går ut ärligt och berättar situationen för att sedan varna och råda oss att inte göra samma sak som du och många andra har gjort.
  Jag har följt dig sedan dag 1 och det är så fascinerande och roligt att se hur din utveckling varit och fortfarande är. Jag har alltid tyckt bra om dig och du är en fin förebild för många yngre tjejer. Tack för att du finns bland våra sociala medier där du peppar, stöttar och råder. Du är så bra på det du gör och dina värderingar är likaså, låt aldrig någon annan få dig att i ifrågasätta dig själv.

 • FN skriver:

  Tog du dem innan efter att du fyllt 18? Om han spridit bilder tagna innan din 18årsdag så kan du anmäla honom för barnpornografibrott! Just saying’.

 • Hanna skriver:

  Alltså hands down för dig. Superbra video och så viktig. Har själv varit med om liknande händelse, men blev istället hotad att göra som killen sa för att han inte skulle sprida bilderna. Det är hemskt att vara i en sån situation. Blä på killar

 • Linn skriver:

  Så jävla grym är du. Du har absolut inget att skämmas över och du är så himla stark, så starkt av dig att lägga ut denna videon och visa hur du känt. Inget man säger gör saken bättre såklart men du ska veta att det är guldvärt att du la ut den, det hjälper så många. Kram fina du, fortsätt vara den du är för du är grym <3

 • Lollo skriver:

  Fint skriver! <3
  En fråga, vart är byxdressen du har på dig på Dubai vloggen ifrån? 🙂

 • Lollo skriver:

  Fint skrivet <3
  En fråga vart är jeans byxdressen som du hade på dig på en av de senaste dubai vloggarna ifrån? 🙂

 • EMELIE skriver:

  En jätte bra video. Bra sagt 🙂

 • Malin skriver:

  Bästa Linkan!

 • Rebecca skriver:

  Vart är hoodien ifrån??

 • Anonym skriver:

  Vilket hotell i Dubai bor ni på? Det ser så magiskt ut. 🙂

 • Sandrastjerneus skriver:

  Jag hjärta dig Linn. Du är en underbar tjej. Hejar på dig!!
  kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *