Hotshot

Inlägg i samarbete med NordicFeel.

Åååh vilken jävla vecka jag har haft hörrni och den är inte ens slut än. Eran respons är som vanligt helt fantastisk. Ibland undrar jag verkligen vad jag har gjort som har gett mig så lojala följare. Ni vet att typ varje samarbetspartner jag träffar berömmer mig så mycket för att jag har en så engagerad följarskara. Så TACK SOM FAN för det!!! Uppskattar er alla något otroligt.

Let me break it down for you:

Parfymen heter ”Hotshot” och är ett samarbete mellan mig och NordicFeel.

Produkten finns bara i ett begränsat antal och om den skulle sälja slut kommer den inte tillbaka.

Ni kommer bara kunna köpa parfymen från NordicFeels hemsida.

Parfymen kommer kosta 499kr och den är både cruelty free och vegansk.

Lansering sker imorgon fredag klockan 16:00.

Några doftnoter är: persika, päron och vanilj.

Ni kan redan nu bevaka parfymen och då får ni ett mail direkt när den kommer in. Det gör ni genom att klicka HÄR, sen på ”bevaka produkten” och till sist skriver ni in eran mailadress.

Sen har jag också hunnit med en plåtning för mitt partydrop med na-kd. Men det har ni säkert redan sett på youtube! Jag vloggade hela dagen och visade alla plagg i slutet av videon. Också en lansering jag är sjukt peppad inför men nu är det ju parfymen först. Men roligt att ha många bollar i luften samtidigt <3

Imorgon kommer Agge hit och då ska vi bara mysa, dra ut och käka för att fira min (förhoppningsvis) lyckade lansering och sen är det festernas fest som väntar på lördag.

Vad har ni för planer i helgen?

 

6 reaktioner på “Hotshot”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *