NY BLOGG!!!

Skjorta här (adlink)

Hej älsklingar! Först och främst; vad tycker ni om min nya blogg??? Jag hoppas verkligen ni gillar den, I know I do! För er kommer ju allt fungera som vanligt bara att allt ser lite fräschare ut. Det första ni märker som är nytt är nog headern med mitt stora ansikte på eeehehehehe ångest. Om jag känner mig själv rätt kommer jag behöva byta bild en gång i månaden typ då jag tröttnar på bilder av mig själv väldigt fort. Men jag har ju sen innan bara haft en text där uppe men det är klart det ser proffsigare ut med en högupplöst bild. Under headern ser ni även en så kallad produktsnurra där jag samlar några av mina favoritplagg för tillfället. Jag kommer uppdatera snurran kanske en gång varannan vecka med nya produkter. Ni kan även se mitt instagram flöde i botten! Men sen bör det inte vara några konstigheter. Välkomna till min blogg 2.0.

Tröja här (adlink)

Sen sist vi hördes har jag fått ett nytt obsession: lösgodis. Har alltid föredragit chips och glass men på senaste har lösgodis lockat alltså. Jag har till och med doppat det i dipp? Är det lagligt?

Tröjan har lätt gått och blivit en av mina favoriter! Mamma frågade till och med om hon kunde få den? Sorry mom, denna behåller jag själv.

Åh jag har ätit så god mat. Här är en tryffelpasta och lite blandade förrätter från Pane Vino.

Jag har även fått hit mammsen och pappsen på en lunch. Jag letar ju lägenhet nu och dom är så snälla och följer med mig på visningar ibland.

Det blev köttbullar för min del på Tures.

Tillbaka till nutid då. Jag startade dagen med ett lanseringsevent som Molly Rustas höll i för sina smycken tillsammans med Safira. 8:30 började vi käka frukost på Grand Hotel så det blev en tidig morgon men en väldigt fin sådan. Så vackra smycken också, fick med mig två ringar hem!

Jag känner inte alls Molly eller någon annan som var på eventet heller för den delen hehe. Jag traskade liksom in dit helt själv men det gick bra och det var bara väldigt roligt att bli inbjuden.

Nu blev det ett långt inlägg men jag har ju inte uppdaterat på ett tag eftersom bloggen har varit under konstruktion. Men nu är vi på banan igen och vi avslutar med en hederlig hiss-selfie! Jag är sugen på kort hår igen, vad tror ni om det?

49 reaktioner på “NY BLOGG!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *