Det förekommer cookies på linnahlborg.se. Genom att fortsätta läsa på linnahlborg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:57 | november 6, 2018

NY BLOGG!!!

Skjorta här (adlink)

Hej älsklingar! Först och främst; vad tycker ni om min nya blogg??? Jag hoppas verkligen ni gillar den, I know I do! För er kommer ju allt fungera som vanligt bara att allt ser lite fräschare ut. Det första ni märker som är nytt är nog headern med mitt stora ansikte på eeehehehehe ångest. Om jag känner mig själv rätt kommer jag behöva byta bild en gång i månaden typ då jag tröttnar på bilder av mig själv väldigt fort. Men jag har ju sen innan bara haft en text där uppe men det är klart det ser proffsigare ut med en högupplöst bild. Under headern ser ni även en så kallad produktsnurra där jag samlar några av mina favoritplagg för tillfället. Jag kommer uppdatera snurran kanske en gång varannan vecka med nya produkter. Ni kan även se mitt instagram flöde i botten! Men sen bör det inte vara några konstigheter. Välkomna till min blogg 2.0.

Tröja här (adlink)

Sen sist vi hördes har jag fått ett nytt obsession: lösgodis. Har alltid föredragit chips och glass men på senaste har lösgodis lockat alltså. Jag har till och med doppat det i dipp? Är det lagligt?

Tröjan har lätt gått och blivit en av mina favoriter! Mamma frågade till och med om hon kunde få den? Sorry mom, denna behåller jag själv.

Åh jag har ätit så god mat. Här är en tryffelpasta och lite blandade förrätter från Pane Vino.

Jag har även fått hit mammsen och pappsen på en lunch. Jag letar ju lägenhet nu och dom är så snälla och följer med mig på visningar ibland.

Det blev köttbullar för min del på Tures.

Tillbaka till nutid då. Jag startade dagen med ett lanseringsevent som Molly Rustas höll i för sina smycken tillsammans med Safira. 8:30 började vi käka frukost på Grand Hotel så det blev en tidig morgon men en väldigt fin sådan. Så vackra smycken också, fick med mig två ringar hem!

Jag känner inte alls Molly eller någon annan som var på eventet heller för den delen hehe. Jag traskade liksom in dit helt själv men det gick bra och det var bara väldigt roligt att bli inbjuden.

Nu blev det ett långt inlägg men jag har ju inte uppdaterat på ett tag eftersom bloggen har varit under konstruktion. Men nu är vi på banan igen och vi avslutar med en hederlig hiss-selfie! Jag är sugen på kort hår igen, vad tror ni om det?


46 kommentarer46 kommentarer om “NY BLOGG!!!”

  Jaa kort hår!! Och din blogg, asså dör!! <3

  Svara

  Jag ääälskar din nya blogg! Så mer stilren och personlig på något vis. Mycket lättare att hitta dig man vill nu på bloggen <33333 Jag tycker du ska klippa håret kort!! När man har tunt och långt hår ( som typ mig:)))) så blir topparna tunna af och på mig blir det fullt. Tycker du absolut ska testa och trivs du inte i det kan man alltid sätta in löshår i sin önskad längd.

  Svara

  Åh vad kul att du gillar bloggen! Ja, det blir nog kort nästa gång och om du säger är det ju lätt att sätta i löshår om jag ångrar mig 🙂

  Svara

  WOW VAD SNYGG BLOGGEN HAR BLIVIT😍

  Svara

  Ååååh vad kul med ny blogg! SÅ snygg och fräsch!! Skulle inte du kunna vlogga lite mer, t.ex. när du går på lägenhetsvisningar? Skulle vara superkul att se plus att dina bloggar är sååå bra!! ❤️❤️❤️
  https://nouw.com/filippaml

  Svara

  Älskar din nya blogg, så snyggt!

  Svara

  JA till kort hår! Och HELL YES till din ”nya” blogg! Det är en fröjd att få följa din utveckling, du är grym Linn!

  Svara

  Hej Linn, jag tycker bloggen var väldigt bra uppdelad men du skulle kunna tänka på att få in lite bättre passande bilder som du vill ha på ditt ig feed.

  Svara

  Sådär Kim Kardashian kort hår skulle passa dig sååååååå bra 😍

  Svara

  Bloggen blev jättebra men reklamen fastnar och det tar lång tid innan det försvinner, de hamnar ovanpå inläggen :/

  Svara

  Hej fina!
  Så fin ny blogg, du är grym!
  Såg i din video att du skulle vilja börja träna och pratade om PT! Jag arbetar idag som pt på sats inne i Stockholm city och skulle så gärna vilja hjälpa dig om intresse finns. Träffar dig gärna på ett möte och berättar mer om mig själv och för att se vad du skulle vilja ha hjälp med och vad dina tankar/ mål är 🙂

  Du når mig enklast på [email protected]
  Eller på Instagram där jag heter Jenniferagerberg.
  Bästa hälsingar Jennifer

  Svara

  Skulle du kunna göra ett inlägg där du tipsar och länkar till snygga jeans och andra byxor? Är hyfsat lång och tycker att alla byxor jag provar blir för korta på mig… jättefin design på bloggen förresten!

  Svara

  Haha random fråga, men vart ifrån är din godisskål som du visar upp i din senaste video? Vill ha en likadan <3

  Svara

  Jaaa kör på kort hår! Allt klär en skönhet 😍
  Kul med event, hade också velat gå nån gång!

  Svara

  Ja för kort hår!!! Så jäkla snyggt på dig.
  Men hur redigerar du bilderna så som bilden på godis här? Tycker den effekten är så jäkla cool!

  Svara

  Vart är din stjärntröja i din senaste instabild ifrån?

  Svara

  SÅ kul med ny blogg! Om du vill svara så undrar jag om det finns någon speciell anledning varför du byta? Bloggar själv på Nouw som du gjorde innan så är lite nyfiken. Kram på dig!

  Svara

  Hej!! Älskar din blogg och hela dig, du är supercharmig och rolig 😘 Kan du inte uppdatera mer regelbundet på bloggen?

  Svara

  Vart är din fina söta rara topp med stjärnor ifrån??

  Svara

  Vart är din fina söta rara topp med stjärnor ifrån???

  Svara

  Asså din godissmak är ju allt och lite till<3333

  Svara

  Åhhh Linn vart är jackan ifrån?? Sååå jäkla snygg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här