Det förekommer cookies på linnahlborg.se. Genom att fortsätta läsa på linnahlborg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:25 | oktober 30, 2018

Pojkvän efter årstid

HEJ HEJ HEJ PÅ DIG. Hur fan är läget? Med mig är det bara bra. Dagarna rullar på här i Stockholm. Tycker tiden går fort och har dålig koll på vad det är för dag ibland. Då vet man att livet leker.

Tror inte så många vet detta men idag är faktiskt min namnsdag. Jag heter nämligen Elsa i mellannamn. Men vem fan bryr sig om namnsdagar ens? Inte jag! Jag såg bara dagen som ett ypperligt tillfälle att äta en extra god lunch på.

Så vi hamnade på Eataly och jag åt deras tryffelpasta. Alltså wow denna var så bra! Gillade denna bättre än den på Un Poco (kommer jag bli slaktad pga detta?) men tror det var för denna var mildare i smaken.

Nämen tänka sig gumman hade plats för en förrätt också! Det här vet ni att jag älskar by now.

Sen lilla jag med en ansiktsmask. Jag ska nog sätta på en till ikväll. Får så himla dålig hud när jag dricker alkohol (vilket är typ jämt) hahaha nej det lät ju himla sorgligt. Men lite sant är det. Eftersom jag är ny i Stockholm så tackar ju jag JA till typ alla inbjudningar jag får, för det är väl ändå så jag kommer skaffa kontakter här. Och alla events och mingel innehåller ju alltid nån typ av alkohol som kan slinka ner ibland. Sen är det ju bara jävligt roligt att festa i en ny stad med nya människor. Så min hud får lida lite men jag börjar faktiskt känna att jag föredrar en myskväll i soffan istället för att festa nu, har väl med årstiden att göra. Årstiden får mig typ att vilja ha pojkvän också. Har sagt det förut och säger det igen: det ultimata hade ju varit att ha pojkvän efter årstid ;-)))


37 kommentarer37 kommentarer om “Pojkvän efter årstid”

  Alltså är det ens mänskligt att va så snygg som du e????

  Svara

  ett tips är att ha en pojkvän som är
  perfekt under alla årstider! En festpartner på sommaren och någon att mysa med på vintern, så är det för mig och min pojkvän iallafall 😍

  Svara

  Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom.
  Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen.
  Många män med Potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås.
  Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

  Med Vänlig Hälsning
  Mediachef Stockholm Stad
  Peter Bergstrom

  Svara

  Men wow maten!!! O ännu mer wooow på diiiiig, hur är man så snygg?!?

  Svara

  Vad använder du för ansiktsmask? Min hy är kaos för tillfället

  Svara

  Träffade min pojkvän för ungefär ett år sedan, helt perfekt årstid att skaffa pojkvän helt klart!

  Svara

  Alltså så gott med pasta! Hoppas du får en superfin kväll! kram <3

  Svara

  Haha håller helt klart med om det med pojkvänner hahah

  Svara

  I think you look great always Linn <3. I can attest to the fact about the alcohol. I noticed an improvement in my skin when I quit drinking, it’s because it has a dehydrating effect.

  Svara

  Är ni intresserade av mode? Kicka gärna in vår blogg!

  Svara

  Pasta är gott. Det skulle jag kunna äta dagligen med nått gott till 😊

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här