Pojkvän efter årstid

HEJ HEJ HEJ PÅ DIG. Hur fan är läget? Med mig är det bara bra. Dagarna rullar på här i Stockholm. Tycker tiden går fort och har dålig koll på vad det är för dag ibland. Då vet man att livet leker.

Tror inte så många vet detta men idag är faktiskt min namnsdag. Jag heter nämligen Elsa i mellannamn. Men vem fan bryr sig om namnsdagar ens? Inte jag! Jag såg bara dagen som ett ypperligt tillfälle att äta en extra god lunch på.

Så vi hamnade på Eataly och jag åt deras tryffelpasta. Alltså wow denna var så bra! Gillade denna bättre än den på Un Poco (kommer jag bli slaktad pga detta?) men tror det var för denna var mildare i smaken.

Nämen tänka sig gumman hade plats för en förrätt också! Det här vet ni att jag älskar by now.

Sen lilla jag med en ansiktsmask. Jag ska nog sätta på en till ikväll. Får så himla dålig hud när jag dricker alkohol (vilket är typ jämt) hahaha nej det lät ju himla sorgligt. Men lite sant är det. Eftersom jag är ny i Stockholm så tackar ju jag JA till typ alla inbjudningar jag får, för det är väl ändå så jag kommer skaffa kontakter här. Och alla events och mingel innehåller ju alltid nån typ av alkohol som kan slinka ner ibland. Sen är det ju bara jävligt roligt att festa i en ny stad med nya människor. Så min hud får lida lite men jag börjar faktiskt känna att jag föredrar en myskväll i soffan istället för att festa nu, har väl med årstiden att göra. Årstiden får mig typ att vilja ha pojkvän också. Har sagt det förut och säger det igen: det ultimata hade ju varit att ha pojkvän efter årstid ;-)))

37 reaktioner på “Pojkvän efter årstid”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *