Ny favoritdrink

Min nya snygga kappa hittar ni HÄR (reklamlänk) och som ni kan se bestämde jag mig för den svarta Acne-mössan, så jävla tråkig hahaha.

Skinnklänningen är Zara!

Såhär såg min kväll/natt ut igår! Träffade upp Ludvig på några drinkar först, men alltså ursäkta varför har espresso martini blivit min favoritdrink? Jag gillar inte ens kaffe? Öh. Sen gick vi vidare till en trevlig middag på Bergmans och blev sen kvar där resten av kvällen.

Hoodie HÄR (reklamlänk)

Idag har mamma och pappa varit här och följt med mig på en lägenhetsvisning. Jag hyr ju bara i ett halvår här och nu har typ halva tiden gått, så det är väl dags att börja leta lite iallafall. Sen har vi avnjutit en sushi-lunch också och nu ska dom strax bege sig mot Gävle igen och jag ska bara ha en chillkväll i soffan.

Om allt går smooth så kommer jag ha en ny blogg innan nästa veckas slut också, håll tummarna!!! Så laddad.

66 reaktioner på “Ny favoritdrink”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *