Det förekommer cookies på linnahlborg.se. Genom att fortsätta läsa på linnahlborg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | oktober 28, 2018

Ny favoritdrink

Min nya snygga kappa hittar ni HÄR (reklamlänk) och som ni kan se bestämde jag mig för den svarta Acne-mössan, så jävla tråkig hahaha.

Skinnklänningen är Zara!

Såhär såg min kväll/natt ut igår! Träffade upp Ludvig på några drinkar först, men alltså ursäkta varför har espresso martini blivit min favoritdrink? Jag gillar inte ens kaffe? Öh. Sen gick vi vidare till en trevlig middag på Bergmans och blev sen kvar där resten av kvällen.

Hoodie HÄR (reklamlänk)

Idag har mamma och pappa varit här och följt med mig på en lägenhetsvisning. Jag hyr ju bara i ett halvår här och nu har typ halva tiden gått, så det är väl dags att börja leta lite iallafall. Sen har vi avnjutit en sushi-lunch också och nu ska dom strax bege sig mot Gävle igen och jag ska bara ha en chillkväll i soffan.

Om allt går smooth så kommer jag ha en ny blogg innan nästa veckas slut också, håll tummarna!!! Så laddad.


66 kommentarer66 kommentarer om “Ny favoritdrink”

  Du är så underbar och fin. Vad kul att höra att din helg verkat bra <3

  Svara

  Du är så underbar och fin. Vad kul att höra att din helg verkat bra <3

  Svara

  Asså du är to die för Linn!! Du skulle kunna klä dig i en sopsäck och ändå se helt perfekt ut. <3

  Svara

  Asså du är to die för Linn!! Du skulle kunna klä dig i en sopsäck och ändå se helt perfekt ut. <3

  Svara

  Är det med stjärnor ett bälte eller sitter det på klänningen? Sjukt snyggt!!!!

  Svara

  Är det med stjärnor ett bälte eller sitter det på klänningen? Sjukt snyggt!!!!

  Svara

  vart hittade du acne mössan?? Letat överallt och hittar ingen, varit så sugen på att köpa den länge nu😩

  Svara

  vart hittade du acne mössan?? Letat överallt och hittar ingen, varit så sugen på att köpa den länge nu😩

  Svara

  jag köpte den på acne butiken i nk! fanns hur många som helst i typ alla färger!!

  Svara

  jag köpte den på acne butiken i nk! fanns hur många som helst i typ alla färger!!

  Svara

  hahahahha dör på hur du har mössan. Ser ut som en tomtenisse

  Svara

  hahahahha dör på hur du har mössan. Ser ut som en tomtenisse

  Svara

  Haha men!!! Kul att du hänger med Petras lillebror! Hur träffades ni? Mvh en läsare som är så gammal att jag egentligen läser Petra mfl’s blogg men går in här ibland för tycker du är så jäkla göllig. ❣️

  Svara

  Haha men!!! Kul att du hänger med Petras lillebror! Hur träffades ni? Mvh en läsare som är så gammal att jag egentligen läser Petra mfl’s blogg men går in här ibland för tycker du är så jäkla göllig. ❣️

  Svara

  ska man våga sig på den drinken kanske? Känns som man aldrig varierar 😂🌸

  Svara

  ska man våga sig på den drinken kanske? Känns som man aldrig varierar 😂🌸

  Svara

  Men gud, VART kommer snakeprint byxorna ifrån?! Det är typ det snyggaste jag sett, förutom du då såklart!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här