LINNVIP

Reklam för linn ahlborg x nakd.

1an / 2an / 3an / 4an

Alltså vänta kolla mina ben på 2an…. BRUNA!!! Eller inte. Försöker få med mamma och pappa på en tripp till Dubai i November, det hade inte bara gjort mina ben väldigt gott utan hela mig.

Vet inte om ni såg på min instastory men idag och imorgon får ni hela 20% rabattalla mina jackor om ni skriver in koden LINNVIP.

5an / 6an / 7an

8an / 9an / 10an / 11an

Det är så jäkla ballt att gå in under fliken ”Most wanted” på na-kd’s hemsida och se typ alla sina jackor där. Tack som fan för allt, jag skulle kunna säga det varje dag och det skulle ändå inte väga upp för allt ni gör för mig <3 <3 <3 PÖSS!!

In och shoppa med koden LINNVIP nu 🙂

50 reaktioner på “LINNVIP”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *