Det förekommer cookies på linnahlborg.se. Genom att fortsätta läsa på linnahlborg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:59 | oktober 24, 2018

Min nya valentino väska

Har ni sett min senaste video som jag publicerade idag? Ge mig feedback! Älskar alltid att höra vad ni tycker. Men det jag undrar mest är om ni la märke till kvalitén? Denna video har jag nämligen spelat in med min Leica Q. En svinbra kamera som jag köpte för något år sedan, men som jag knappt har använt för jag tycker den är så avancerad haha! Tar typ en extra timme för mig att rigga och hitta fokus med denna men tycker ni om den så är det värt det!

Till något helt annat: min nya kärlek <3 <3 <3!

Var på stan en sväng med Madde idag och såg denna goding på Nathalie Schuterman och kände bara JA. Väldigt spontant egentligen men hur tur hade jag inte som lyckades få den med 10% rabatt? Hittade faktiskt fler fina grejer idag så vill ni att jag kör en till osponsrad haul när jag samlat ihop en del?

Imorgon ska jag på möte gällande bloggen och min bloggflytt som jag längtat efter att göra ett tag och nu ska det äntligen ske väldigt snart! Taggataggatagga :))))

Har ni några roliga planer för helgen?


65 kommentarer65 kommentarer om “Min nya valentino väska”

  Kvalitén på videon var jättebra!!! Ja till osponsrad haul <333

  Svara

  Kvalitén på videon var jättebra!!! Ja till osponsrad haul <333

  Svara

  Säger samma som ovan, man märkte mycket bättre kvalité på videon!! Och jaa till haul

  Svara

  Säger samma som ovan, man märkte mycket bättre kvalité på videon!! Och jaa till haul

  Svara

  Kvaliteet va superbra! Skiiitsnygg väska btw!!! 😍

  Svara

  Kvaliteet va superbra! Skiiitsnygg väska btw!!! 😍

  Svara

  Jättebra kvalité på videon och sjukt snygg väska!! 🤩

  Svara

  Jättebra kvalité på videon och sjukt snygg väska!! 🤩

  Svara

  DÖR för den väskan!!! Shit va gott med rabatten också!! Och JA klart du ska köra en till osponsrad haul, de är dom bästa hihi

  Svara

  DÖR för den väskan!!! Shit va gott med rabatten också!! Och JA klart du ska köra en till osponsrad haul, de är dom bästa hihi

  Svara

  Jag märkte kvalitén direkt, och du borde fortsätta filma med den kameran! Ville också säga att du verkliget ”blomstrat” på sistone. Kanske mestadels för hur vi kunde se att du var så blyg och rädd tidigare, men du har lyckats ta det bästa från Linn 2013 och gjort dig av med allt det dåliga (den låga självkänslan alltså, cubus outfitsen var goals då) . Keep it up!

  Svara

  Jag märkte kvalitén direkt, och du borde fortsätta filma med den kameran! Ville också säga att du verkliget ”blomstrat” på sistone. Kanske mestadels för hur vi kunde se att du var så blyg och rädd tidigare, men du har lyckats ta det bästa från Linn 2013 och gjort dig av med allt det dåliga (den låga självkänslan alltså, cubus outfitsen var goals då) . Keep it up!

  Svara

  märkte genast skillnad på kvalitén😍 tycker absolut du ska fortsätta med kameran!

  Svara

  märkte genast skillnad på kvalitén😍 tycker absolut du ska fortsätta med kameran!

  Svara

  Äääälskar fokusen du får med leica q kameran!! Och ja, osponsrad haul!!

  Svara

  Äääälskar fokusen du får med leica q kameran!! Och ja, osponsrad haul!!

  Svara

  Jaaaa!!! Snälla!! Och jag skulle vilja se en ”designer bag Collection” att du visar alla dina designer väskor, ALLA! Jag som själv älskar designer väskor och köper en då o då tkr de e as intressant om du visar upp de du har, kanske för och nackdel lite snabbt med varje väska!! Hade vart så kul! Dock skulle du väl få hat för de men de e bara avundsjuka svin 😊

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här