Min nya valentino väska

Har ni sett min senaste video som jag publicerade idag? Ge mig feedback! Älskar alltid att höra vad ni tycker. Men det jag undrar mest är om ni la märke till kvalitén? Denna video har jag nämligen spelat in med min Leica Q. En svinbra kamera som jag köpte för något år sedan, men som jag knappt har använt för jag tycker den är så avancerad haha! Tar typ en extra timme för mig att rigga och hitta fokus med denna men tycker ni om den så är det värt det!

Till något helt annat: min nya kärlek <3 <3 <3!

Var på stan en sväng med Madde idag och såg denna goding på Nathalie Schuterman och kände bara JA. Väldigt spontant egentligen men hur tur hade jag inte som lyckades få den med 10% rabatt? Hittade faktiskt fler fina grejer idag så vill ni att jag kör en till osponsrad haul när jag samlat ihop en del?

Imorgon ska jag på möte gällande bloggen och min bloggflytt som jag längtat efter att göra ett tag och nu ska det äntligen ske väldigt snart! Taggataggatagga :))))

Har ni några roliga planer för helgen?

65 reaktioner på “Min nya valentino väska”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *