Lägenheter och manus

Hej fina fina ni! Vad har jag gjort i helgen? Jo, jag har varit på lägenhetsvisningar, hela 3 stycken! Och jag har verkligen fallit för en, så vi kommer vara med i en budgivning för den i veckan. Håller tummarna….

Toppen är från Revolve.

Jag har också hunnit med en liten utgång. Haha surprise. Det har ju varit både farsdag och min mammas födelsedag i helgen så därför har jag varit på hemmaplan, och såklart passar jag då på att festa till det med vännerna i Gävle. Hade skitkul ute och supermysigt på släktkalaset så jag har fått en helg med lite både och. Älskar det!

Nu sitter jag och skriver manus till morgondagens video. Manus tänker ni? Men det kommer vara en lite viktigare video därför vill jag se till att jag får med allt jag tänkt på, därav manuset. Men jag är helt säker på att ni kommer älska videon.

Sen ska jag också på ett möte med na-kd imorgon om mitt kommande party-drop. Ni kommer älska det också 😉

9 reaktioner på “Lägenheter och manus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *