Jag är en friterad oreo

Hej änglar!!! Måste bara börja det här med att säga tack så hemskt mycket för all kärlek jag fick under senaste inlägget. Tror aldrig mitt kommentarsfält varit så fint och stöttande. Nu är inte jag den som ligger och grinar över dom bittra kommentarerna jag fick angående mina fillers men ändå väldigt uppskattat och framför allt lättande att få bekräftat att det fortfarande finns fina och vettiga människor där ute 😉

Jag har haft en riktigt härlig vecka må jag säga! I onsdagskväll gjorde jag debut på den omtalade restaurangen ”Un Poco” tillsammans med Anna och det var väldigt trevligt och gott! Jag är dock lite ny vid tryffel (ni ba men beställ inte tryffel-makaroner då) men det verkade vara en av deras mest populära rätter så jag ville ju prova. Var mycket gott första tuggorna men sen blev det lite väl mäktigt. Jag valde iallafall att avsluta middagen med deras fritierade-OREO alltså O.M.G. Det var så gott att det inte var sant. Vaniljglass fick man till också. OJ OJ OJ.

Älskar att jag precis sa att pastan var för mäktig men fucking friterade oreos går galant. LOL.

Sen var det dags för min lansering! Och det firade vi med ett litet frukostevent. Vi käkade, fick håret fixat, pratade skit och sen fick alla även en varsin jacka med sig hem! Det var så mysigt alltså. Blev verkligen precis som jag ville ha det, avslappnat och trevligt. Jag älskar att träffa nya tjejer i denna bransch, alla överraskar mig alltid positivt.

Sen idag var jag på ytterligare ett frukostevent! Inte mitt egna då utan självaste Youtubes! Kändes fett ballt. Och allt var så snyggt och proffsigt. Vi fick lyssna på andra kreatörers historier och även reflektera över oss själva mycket och vad vi faktiskt gör på denna plattform. Liksom tänka efter vad man vill vara för typ av kreatör, vad man vill uppnå och förmedla. Intressant! För det är ju inget man kanske sätter sig och gör en vanlig vardag.

Jag sprang och satt mig närmast dessa croissanter. Det gjorde jag rätt i.

Nu är jag i Gävle och ska mysa sönder framför Idol ikväll. Sen imorgon blir det Sandman och Ingrosso med Agge. Kul kul! Puss, kram och nyp i stjärten. /L

52 reaktioner på “Jag är en friterad oreo”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *