Sprut rut

Alltså den här stillbilden hahahaha! PRESS PLAY

Här är ett litet smakprov på hur mitt kommentarsfält såg ut efter videon jag släppte igår. En video som jag hade jobbat med i 6 timmar. Jag kände mig väldigt nöjd med den och var laddad att äntligen kunna publicera den. Och sen möttes jag endast av kommentarer gällande mitt utseende. Jag ska erkänna att det gjorde mig lite ledsen.

Jag ska säga såhär. Jag förstår att ni frågar och undrar. Sen hade jag aldrig skickat ett dm till en person jag varken känner eller någonsin träffat och frågat om den gjort fillers i läppen men där är vi väl olika. Men till er som bara oskyldigt ställer frågan utan att klanka ner och dra egna slutsatser så är svaret: JA, jag har testat att göra fillers.

Det roliga med det här är att jag gjorde läpparna för två månader sen första gången och då var det typ ingen som märkte något. Jag fick max två kommentarer som jag då valde att radera. För då tänkte jag väl att om jag kunde ”komma undan” med det här utan att behöva förklara mig, utan att det tas upp på skvallersajter och utan att bli dömd av människor så är det väl klart att det hade varit det bekvämaste alternativet. Men nu har jag varit hos Sprut-Rut (som min mamma säger hahaha) igen för enligt henne skulle man komma tillbaka redan efter en månad för att få materialet i läppen att sitta. För första gången arbetar kroppen bort materialet själv väldigt fort vad jag förstått. Så jag antar att det är därför ni märkte det så tydligt denna gång för att det precis är påfyllt. Men jag tror och hoppas att läpparna kommer gå tillbaka till storleken där ni inte märkte något. Eller alltså jag vill ju att det ska synas annars hade det ju varit ett ganska onödigt ingrepp men jag vill inte att det ska vara det första folk ser hos mig utan bara a slight improvement.

Nu skämtade jag bort hela den här grejen igår på instastory och det har alltid varit mitt sätt att hantera saker som folk vill göra till en stor grej. För jag gillar inte att jag hamnat i den positionen där vad jag väljer att göra med mitt utseende blir en stor grej för andra människor. Jag gillar inte heller att jag hamnat i den positionen där folk tr
or det är okej att kommentera, diskutera och analysera mitt utseende såhär. Men mer ofta älskar jag ju den här positionen. Det är den här positionen som till exempel gett mig möjligheten att släppa 12 feta jackor tillsammans med na-kd imorgon. Och det måste jag komma ihåg i sånahär tillfällen. Den här positionen kan vara en pain in the ass ibland men den är jävligt mäktig och helt fantastisk större delen av tiden.

Men dock tycker jag att jag fortfarande har rätt att bli besviken. För jag blir besviken. Speciellt när majoriteten av kommentarerna är från andra tjejer som skriver hur ful jag blivit alltså vad fan? Jag har fortfarande rätt att säga ifrån.

Men summan av kardemumman då: att ha en stor plattform med många följare innebär ett ansvar och det vill jag att ni vet att jag förstår. Det här är ett ansvar som jag kanske inte riktigt varken är mogen eller gammal nog för att sköta bra men jag vet att jag har det och jag försöker mitt bästa.

Det absolut sista jag vill är att någon skulle känna att jag uppmanar till skönhetsingrepp eller fillers. Att någon skulle gå och göra sina läppar bara för att jag gjort det är min absolut största mardröm och det vill jag vara tydlig med.

Det är även av den anledningen jag valde att inte kommentera detta för att slippa anklagelserna att jag skulle uppmana någon, för det är som sagt det värsta jag skulle kunna få höra. Men också för att jag tycker så starkt att det man väljer att göra med sin kropp och sitt utseende är sin ensak.

Men nu är det iallafall ute och oavsett om det var självmant eller inte så hör ni iallafall det från mig först och inte någon skvallersida som försöker vinkla mig till en bimbo. Jag hoppas detta inte behöver bli större än vad det redan lyckats blivit nu, för i slutändan är det ändå bara en läppjävel och det finns så mycket annat här i världen som vi kan lägga energi på och diskutera istället.

Peace out.

204 reaktioner på “Sprut rut”

 • Saga skriver:

  Helt stört hur många som kommenterar så där, trist och bara onödigt. Dina läppar är supersnygga, kommentarerna du fått är bara den svenska avundsjukan. Sen var din video skitkul och grym gjord, garvade högt igår natt.

 • Saga skriver:

  Helt stört hur många som kommenterar så där, trist och bara onödigt. Dina läppar är supersnygga, kommentarerna du fått är bara den svenska avundsjukan. Sen var din video skitkul och grym gjord, garvade högt igår natt.

 • elinpetttersson skriver:

  Du är sååååå klok!!! You go girl

 • elinpetttersson skriver:

  Du är sååååå klok!!! You go girl

 • Julia skriver:

  Blev ju hur fint som helst! Ser fortfarande väldigt naturligt ut, hade jag inte sett kommentarerna hade jag aldrig ens tänkt på det. Men som alltid, folk hatar förändringar, speciellt när det gäller på andra människor tyvärr..

 • Julia skriver:

  Blev ju hur fint som helst! Ser fortfarande väldigt naturligt ut, hade jag inte sett kommentarerna hade jag aldrig ens tänkt på det. Men som alltid, folk hatar förändringar, speciellt när det gäller på andra människor tyvärr..

 • amandaborjesson skriver:

  <3333333 du är verkligen bra

 • amandaborjesson skriver:

  <3333333 du är verkligen bra

 • Johanna skriver:

  Asså Linn du är så jävla grym!!! Du får göra precis vad du vill med din kropp och ditt ansikte?? Bara för att du är en offentlig person ska inte andra lägga sig i vad du gör och du ska inte behöva ”förklara” dig. Tyckte btw att läpparna blev skitsnygga?? GÖR VAD FAN DU VILL GUMMAN❤️

 • Johanna skriver:

  Asså Linn du är så jävla grym!!! Du får göra precis vad du vill med din kropp och ditt ansikte?? Bara för att du är en offentlig person ska inte andra lägga sig i vad du gör och du ska inte behöva ”förklara” dig. Tyckte btw att läpparna blev skitsnygga?? GÖR VAD FAN DU VILL GUMMAN❤️

 • linnahlborg skriver:

  Tack fina underbara!

 • linnahlborg skriver:

  Tack fina underbara!

 • linnahlborg skriver:

  Du är bra <333333

 • linnahlborg skriver:

  Du är bra <333333

 • linnahlborg skriver:

  Tack snälla! Blev så glad av detta nu <3

 • linnahlborg skriver:

  Tack snälla! Blev så glad av detta nu <3

 • linnahlborg skriver:

  Tack så mycket!!! Vad kul att höra att du gillade videon också <3

 • linnahlborg skriver:

  Tack så mycket!!! Vad kul att höra att du gillade videon också <3

 • Lina skriver:

  Ta verkligen inte åt dig utav folk som har ett sånt förskräckligt behov av att trycka ner andra. Tycker dina läppar är superfina oavsett men ditt utseende är inte viktigt för du är grym och din video var så JÄVLA rolig, välgjord och ditt arbete är mer värt att uppmärksamma än fillers hit o dit. Du är en superwoman och alla (normala tjejer som inte klankar ner på andra tjejer) ser upp till dig!

 • Lina skriver:

  Ta verkligen inte åt dig utav folk som har ett sånt förskräckligt behov av att trycka ner andra. Tycker dina läppar är superfina oavsett men ditt utseende är inte viktigt för du är grym och din video var så JÄVLA rolig, välgjord och ditt arbete är mer värt att uppmärksamma än fillers hit o dit. Du är en superwoman och alla (normala tjejer som inte klankar ner på andra tjejer) ser upp till dig!

 • josefinvictoria skriver:

  Men jaaa Linn, bara kör över dom!
  Absolut du är en offentlig person, men du är fortfarande en individ. Det är 2018, kan inte bara resten av omvärlden fatta att ALLA människor är människor??

 • josefinvictoria skriver:

  Men jaaa Linn, bara kör över dom!
  Absolut du är en offentlig person, men du är fortfarande en individ. Det är 2018, kan inte bara resten av omvärlden fatta att ALLA människor är människor??

 • Carro skriver:

  jag tycker iallafall du är jävligt kattig ?

 • Carro skriver:

  jag tycker iallafall du är jävligt kattig ?

 • Julia skriver:

  ÄLSKADE videon och garvade ihjäl mig åt alla kommentarer som du lägger, du är så jäävla rolig! Fler sånna videor tack!
  Och fortsött att stå på dig, helt sjukt att vi inte kommit längre än detta. Men det är väll bara weak ass people som fortfarande lägger energi på sin avundsjuka istället för att ta efter din otroliga utveckling och hur bra du passar i det du själv trivs i! Puss

 • Julia skriver:

  ÄLSKADE videon och garvade ihjäl mig åt alla kommentarer som du lägger, du är så jäävla rolig! Fler sånna videor tack!
  Och fortsött att stå på dig, helt sjukt att vi inte kommit längre än detta. Men det är väll bara weak ass people som fortfarande lägger energi på sin avundsjuka istället för att ta efter din otroliga utveckling och hur bra du passar i det du själv trivs i! Puss

 • Linnea Elofsson skriver:

  Du är fantastik Linn och en stor förebild för mig! <3 Förstår inte att människor orkar kommentera andras utseende hela jävla tiden. Blir frustrerad över att alla hela tiden säger att sociala medier (träningskonton) leder till kroppshets osv. Ja sant, men alla jävla elaka kommentarer gör också de!!! Du är underbar och dina läppar är ursnygga!

 • Linnea Elofsson skriver:

  Du är fantastik Linn och en stor förebild för mig! <3 Förstår inte att människor orkar kommentera andras utseende hela jävla tiden. Blir frustrerad över att alla hela tiden säger att sociala medier (träningskonton) leder till kroppshets osv. Ja sant, men alla jävla elaka kommentarer gör också de!!! Du är underbar och dina läppar är ursnygga!

 • Matilda skriver:

  du är så fkn bra helt ärligt. Skit i mupparna o gör din grej , du e fantastisk ❤️

 • Matilda skriver:

  du är så fkn bra helt ärligt. Skit i mupparna o gör din grej , du e fantastisk ❤️

 • linnahlborg skriver:

  Alltså tusen tack. Det är så guldvärt att få höra sånt här <3

 • linnahlborg skriver:

  Alltså tusen tack. Det är så guldvärt att få höra sånt här <3

 • Mimmi skriver:

  Vart gjorde du dina fillers? Skulle vilja göra själv men har verkligen ingen aning om vilka kliniker som är bra

 • Mimmi skriver:

  Vart gjorde du dina fillers? Skulle vilja göra själv men har verkligen ingen aning om vilka kliniker som är bra

 • Mimmi skriver:

  Vart gjorde du dina fillers? Skulle vilja göra själv men har verkligen ingen aning om vilka kliniker som är bra

 • Mimmi skriver:

  Vart gjorde du dina fillers? Skulle vilja göra själv men har verkligen ingen aning om vilka kliniker som är bra

 • linnahlborg skriver:

  Wow vilka ord. Tack snälla verkligen <3

 • linnahlborg skriver:

  Wow vilka ord. Tack snälla verkligen <3

 • linnahlborg skriver:

  Åååååh ler så stort nu!!! Tack så mycket, ska absolut köra en part 2 och får hoppas att folk kan fokusera på något annat än läpparna i den videon hahaha <3

 • linnahlborg skriver:

  Åååååh ler så stort nu!!! Tack så mycket, ska absolut köra en part 2 och får hoppas att folk kan fokusera på något annat än läpparna i den videon hahaha <3

 • linnahlborg skriver:

  HAHA MEN PUSS!!!!!!

 • linnahlborg skriver:

  HAHA MEN PUSS!!!!!!

 • linnahlborg skriver:

  Åh fina fina du! <3<3<3

 • linnahlborg skriver:

  Åh fina fina du! <3<3<3

 • linnahlborg skriver:

  Ja och tjejer som dig väger rätt snabbt upp för dom andra bittra tjejerna. Tack tusen <3

 • linnahlborg skriver:

  Ja och tjejer som dig väger rätt snabbt upp för dom andra bittra tjejerna. Tack tusen <3

 • linnahlborg skriver:

  Det är sånt här jag inte kommer svara på då jag som sagt aldrig vill uppmana någon, vilket då innefattar att rekommendera klinik för då blir ju jag det sista som förmodligen får personen att bestämma sig och det vill jag inte vara!

 • linnahlborg skriver:

  Det är sånt här jag inte kommer svara på då jag som sagt aldrig vill uppmana någon, vilket då innefattar att rekommendera klinik för då blir ju jag det sista som förmodligen får personen att bestämma sig och det vill jag inte vara!

 • my skriver:

  Har aldrig kommenterat men måste bara!!! Du är bäst!!!!!!!! Såg din video igår pch reagerade också men tänkte ba ”najs hon e snygg” sen var mitt fokus videojäveln. Skrattade alltså så att jag GRÄT, min kille kom in å ba ”VAAD sker??”
  Jag är äldre än du (24) men tycker du är en GRYM förebild, du skiter i och är vettig cool smart KUL.
  Kör ditt race kör ditt race!! <3

 • my skriver:

  Har aldrig kommenterat men måste bara!!! Du är bäst!!!!!!!! Såg din video igår pch reagerade också men tänkte ba ”najs hon e snygg” sen var mitt fokus videojäveln. Skrattade alltså så att jag GRÄT, min kille kom in å ba ”VAAD sker??”
  Jag är äldre än du (24) men tycker du är en GRYM förebild, du skiter i och är vettig cool smart KUL.
  Kör ditt race kör ditt race!! <3

 • TessL skriver:

  Men alltså FAN vad irriterad jag blir på alla som skriver ”du var finare innan”, dina läppar är större nu men dem ser fortfarande naturliga ut och passar in fint i ditt ansikte, så förstår verkligen inte vad det är för kommentarer. Och även om dem hade varit tredubbelt så stora och plutigare så hade personerna ändå inte haft rätten att kommentera ditt utseende överhuvudtaget.
  Du är så jävla grym Linn, och verkar vara sjukt down to earth och genuin som människa. Fan imponerad hur du klarar av att fortfarande vara det trots alla idiotiska kommentarer som du får.

 • TessL skriver:

  Men alltså FAN vad irriterad jag blir på alla som skriver ”du var finare innan”, dina läppar är större nu men dem ser fortfarande naturliga ut och passar in fint i ditt ansikte, så förstår verkligen inte vad det är för kommentarer. Och även om dem hade varit tredubbelt så stora och plutigare så hade personerna ändå inte haft rätten att kommentera ditt utseende överhuvudtaget.
  Du är så jävla grym Linn, och verkar vara sjukt down to earth och genuin som människa. Fan imponerad hur du klarar av att fortfarande vara det trots alla idiotiska kommentarer som du får.

 • Malin skriver:

  Haha, finner knappt ord att ens uttrycka mig om dessa oerhört tråkiga och trötta jävlar som ens ORKAR kommentera ditt egna val att göra dina läppar. Herregud. Försök bara att skratta åt dom Linn. Du är skitsnygg!

 • Malin skriver:

  Haha, finner knappt ord att ens uttrycka mig om dessa oerhört tråkiga och trötta jävlar som ens ORKAR kommentera ditt egna val att göra dina läppar. Herregud. Försök bara att skratta åt dom Linn. Du är skitsnygg!

 • emmyandersson skriver:

  du är STUNNING! Tycker du passade jättefint i det, väldigt natural looking. Sjukt att folk fortfarande inte förstår hur man beter sig. Men bakom en skärm är allt så mycket enklare.
  Älskade din video!
  Du är GRYM och trots att du är yngre än mig så ser jag upp till dig, asball är du!

 • emmyandersson skriver:

  du är STUNNING! Tycker du passade jättefint i det, väldigt natural looking. Sjukt att folk fortfarande inte förstår hur man beter sig. Men bakom en skärm är allt så mycket enklare.
  Älskade din video!
  Du är GRYM och trots att du är yngre än mig så ser jag upp till dig, asball är du!

 • ellajohanssons skriver:

  Så jävla härlig och GRYM energi har du, och som sagt: det är bara en läppjävel. Kunde inte sagt de bättre själv, haha <3 Det förändrar ju inte dig som individ <3

 • ellajohanssons skriver:

  Så jävla härlig och GRYM energi har du, och som sagt: det är bara en läppjävel. Kunde inte sagt de bättre själv, haha <3 Det förändrar ju inte dig som individ <3

 • Elin skriver:

  kommenterar aldrig men måste fan säga att du är så jävla skön och satt o garva igår åt dina storys igår, älskar hur du tar allt med en nypa salt! ta aldrig åt dig bästa du! YOU GO GIRL

 • Elin skriver:

  kommenterar aldrig men måste fan säga att du är så jävla skön och satt o garva igår åt dina storys igår, älskar hur du tar allt med en nypa salt! ta aldrig åt dig bästa du! YOU GO GIRL

 • Rosa skriver:

  Du är jättebra! och fillers och annat gör du precis som du vill med, tycker du är fin både och, känner du att du vill göra det, så gör det ? men det hade varit kul om du gjorde en vlogg när du gjorde det

 • Rosa skriver:

  Du är jättebra! och fillers och annat gör du precis som du vill med, tycker du är fin både och, känner du att du vill göra det, så gör det ? men det hade varit kul om du gjorde en vlogg när du gjorde det

 • Mandasvardag skriver:

  JAG tycker du är skit snygg med både fillers och ute, bara så himla onödigt att folk ska klaga på vad offentliga personer gör. Du är grymt fin Linn, glöm aldrig det. Btw älskade jag videon och jag tyckte Du passade med dom där läpparna ❤️

 • Mandasvardag skriver:

  JAG tycker du är skit snygg med både fillers och ute, bara så himla onödigt att folk ska klaga på vad offentliga personer gör. Du är grymt fin Linn, glöm aldrig det. Btw älskade jag videon och jag tyckte Du passade med dom där läpparna ❤️

 • Moa skriver:

  ALLTSÅÅÅ, människor lägger alldeles för mycket energi på andra! Viktigast är väl ändå att var och en är nöjd med sig själv och tycker det borde vara självklart att du inte uppmanar andra. Trots att du är offentlig så har du, precis som alla andra rätten över din egen kropp. Så synd att du, pågrund av att du är offentlig ska behöva försvara dig själv med saker som dessa. Tycker iallafall att du är sjukt inspirerande, just pågrund av att du gör saker trots att du vet att du får hat av det, att du står upp för den du är och alltid är positiv ändå. Sen är det fint att du vågar visa att du också har känslor. Lätt för folk att glömma det tyvärr. Men fortsätt som du gör!!! Så himla cool är du!

 • Moa skriver:

  ALLTSÅÅÅ, människor lägger alldeles för mycket energi på andra! Viktigast är väl ändå att var och en är nöjd med sig själv och tycker det borde vara självklart att du inte uppmanar andra. Trots att du är offentlig så har du, precis som alla andra rätten över din egen kropp. Så synd att du, pågrund av att du är offentlig ska behöva försvara dig själv med saker som dessa. Tycker iallafall att du är sjukt inspirerande, just pågrund av att du gör saker trots att du vet att du får hat av det, att du står upp för den du är och alltid är positiv ändå. Sen är det fint att du vågar visa att du också har känslor. Lätt för folk att glömma det tyvärr. Men fortsätt som du gör!!! Så himla cool är du!

 • Moa Linn skriver:

  Du är grym Linn och jättesnygg utan och med fyllda läppar!! Fattar inte varför människor ska kommentera å påpeka något som man själv valt att göra. Jag fyller mina läppar regelbundet och ÄLSKAR DET, alltså wow, det blir ju så fint?? Förstår inte varför så många ska bry sig om nån enstaka ml filler i läpparna, det är ju ditt ansikte så vet inte riktigt hur det då blir deras problem haha.
  Kram ❤️

 • Moa Linn skriver:

  Du är grym Linn och jättesnygg utan och med fyllda läppar!! Fattar inte varför människor ska kommentera å påpeka något som man själv valt att göra. Jag fyller mina läppar regelbundet och ÄLSKAR DET, alltså wow, det blir ju så fint?? Förstår inte varför så många ska bry sig om nån enstaka ml filler i läpparna, det är ju ditt ansikte så vet inte riktigt hur det då blir deras problem haha.
  Kram ❤️

 • johanssonelsa skriver:

  Jag förstår verkligen besvikelsen av att ha kämpat så hårt med en video och sedan bara mötas av kritik för sina läppar?!?!? Inte ens videon.. MEN jag tyckte iaf videon var såå jäkla bra. Skrattade så jag grät och det ska du veta att jag inte ofta gör. Du är grym på det du gör och helt ärligt kan jag inte bry mig mindre om du gjort dina läppar, hår eller något annat skönhetsingrepp? Det är din kropp och du får göra vad fan du vill med den

 • johanssonelsa skriver:

  Jag förstår verkligen besvikelsen av att ha kämpat så hårt med en video och sedan bara mötas av kritik för sina läppar?!?!? Inte ens videon.. MEN jag tyckte iaf videon var såå jäkla bra. Skrattade så jag grät och det ska du veta att jag inte ofta gör. Du är grym på det du gör och helt ärligt kan jag inte bry mig mindre om du gjort dina läppar, hår eller något annat skönhetsingrepp? Det är din kropp och du får göra vad fan du vill med den

 • Alice skriver:

  VÄLDIGT bra skrivet Linn❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bästa bästa

 • Alice skriver:

  VÄLDIGT bra skrivet Linn❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bästa bästa

 • Saga skriver:

  Älskade videon, du är så jävla rolig!! När jag läste kommentarerna igår så blev jag ärligt talat ledsen och tänkte på hur du lagt ner tid och energi på att göra en sådan rolig video, och i slutändan bryr sig ingen ens om videon. Istället bryr folk som om något så obetydligt som dina läppar??? LÖJLIGT. Du är svinsnygg!!!

 • Saga skriver:

  Älskade videon, du är så jävla rolig!! När jag läste kommentarerna igår så blev jag ärligt talat ledsen och tänkte på hur du lagt ner tid och energi på att göra en sådan rolig video, och i slutändan bryr sig ingen ens om videon. Istället bryr folk som om något så obetydligt som dina läppar??? LÖJLIGT. Du är svinsnygg!!!

 • isabellesumner skriver:

  Måste erkänna att jag älskar dina läppar! (de första & enda fillers jag nånsin tyckt ser bra & naturligt ut)

 • isabellesumner skriver:

  Måste erkänna att jag älskar dina läppar! (de första & enda fillers jag nånsin tyckt ser bra & naturligt ut)

 • Emelie skriver:

  Dina ”nya” läppar är SKITFINA och passar verkligen ditt utseende och ansikte!! 100% avundsjuka i folks otroligt dåliga självkänslor. TRO för fan inte på en enda av deras kommentarer. Du är skitsnygg med lite fylligare läppar!

 • Emelie skriver:

  Dina ”nya” läppar är SKITFINA och passar verkligen ditt utseende och ansikte!! 100% avundsjuka i folks otroligt dåliga självkänslor. TRO för fan inte på en enda av deras kommentarer. Du är skitsnygg med lite fylligare läppar!

 • Jag skriver:

  Varför lipar du så mycket? Du har valt en ytlig approach så suck it up när du får ytliga kommentarer.

 • Jag skriver:

  Varför lipar du så mycket? Du har valt en ytlig approach så suck it up när du får ytliga kommentarer.

 • Frida skriver:

  FOLK. Du är grym LInn!!

 • Frida skriver:

  FOLK. Du är grym LInn!!

 • Anna Köhler skriver:

  Linn jag tycker du är lika fin nu än innan ? i mina ögon är du alltid förbannat Vacker förstår inte varför folk kan fokusera på vad videon faktiskt ska handla om liksom utan bara om ditt utseende som är så jäkla fint

 • Anna Köhler skriver:

  Linn jag tycker du är lika fin nu än innan ? i mina ögon är du alltid förbannat Vacker förstår inte varför folk kan fokusera på vad videon faktiskt ska handla om liksom utan bara om ditt utseende som är så jäkla fint

 • linnahlborg skriver:

  Haha men vad fan säger du? Jag tänker väl ändå aldrig acceptera elaka kommentarer oavsett vilken bransch jag tillhör. Ditt chips

 • linnahlborg skriver:

  Haha men vad fan säger du? Jag tänker väl ändå aldrig acceptera elaka kommentarer oavsett vilken bransch jag tillhör. Ditt chips

 • tildans skriver:

  Det är så tråkigt när folk lägger ner sin tid på att kommentera sådant.. Det är din kropp, du bestämmer vad du vill göra och det har ingen annan med att göra. Du passar jättebra både med och utan fillers. Du är grym ❣️

 • tildans skriver:

  Det är så tråkigt när folk lägger ner sin tid på att kommentera sådant.. Det är din kropp, du bestämmer vad du vill göra och det har ingen annan med att göra. Du passar jättebra både med och utan fillers. Du är grym ❣️

 • malinhardstahl skriver:

  Hahahha bästa Linn, kör ba!

 • malinhardstahl skriver:

  Hahahha bästa Linn, kör ba!

 • MartinaMiller skriver:

  Så bra skrivet! ❤️❤️❤️

 • MartinaMiller skriver:

  Så bra skrivet! ❤️❤️❤️

 • Lisa skriver:

  så tråkigt när folk har fördommar, ofta är det pga okunnighet. Alla får göra som dom vill med sina kroppar hallå det är 2018? om du vill berätta vilken klinik du gjorde det på vore jag hemskt tacksam!

 • Lisa skriver:

  så tråkigt när folk har fördommar, ofta är det pga okunnighet. Alla får göra som dom vill med sina kroppar hallå det är 2018? om du vill berätta vilken klinik du gjorde det på vore jag hemskt tacksam!

 • mettealexandras skriver:

  Hej Linn! Så dumt att du måste ta emot skiten ”bara” för att du är en offentlig person! Fint att du ändå kan hantera situationen moget. Och precis som du skrev är det här ett negativ grej med det du håller på med men å andra sidan har du också fått så mycket bra ut ur din position. Ha det bra❤️

 • mettealexandras skriver:

  Hej Linn! Så dumt att du måste ta emot skiten ”bara” för att du är en offentlig person! Fint att du ändå kan hantera situationen moget. Och precis som du skrev är det här ett negativ grej med det du håller på med men å andra sidan har du också fått så mycket bra ut ur din position. Ha det bra❤️

 • Kajsa skriver:

  Linn du är så otroligt fin, och jag ska säga dig att fyfan va snygg du är nu och dina läppar är skit fina!! Massa kärlek till dig❤️❤️

 • Kajsa skriver:

  Linn du är så otroligt fin, och jag ska säga dig att fyfan va snygg du är nu och dina läppar är skit fina!! Massa kärlek till dig❤️❤️

 • Julia skriver:

  Tycker det e så löjligt att folk ens ska lägga sig i och kommentera. Tror dom att du bara ”shit dom gillar inte mina läppar, får nog ta ut fillersen igen” asså snälla. Dina läppar är sjukt snygga och du gör precis vad du vill! Lovar att hälften av alla de som kommenterade vill göra sina läppar själva men vågar inte.
  Du är grym och gör va fan du vill!

 • Julia skriver:

  Tycker det e så löjligt att folk ens ska lägga sig i och kommentera. Tror dom att du bara ”shit dom gillar inte mina läppar, får nog ta ut fillersen igen” asså snälla. Dina läppar är sjukt snygga och du gör precis vad du vill! Lovar att hälften av alla de som kommenterade vill göra sina läppar själva men vågar inte.
  Du är grym och gör va fan du vill!

 • Maja skriver:

  Ja jag kände då iallafall inte att dina läppar ändrar innehållet i videon så de va ju lite skumt att folk inte verkade kunna se förbi det… Personligen (vilket ingen behöver bry sig om för det är bara min åsikt) uppskattar jag inte där influensers tar med dig och vloggar när de gör läpparna osv.. Då känns det lite uppmanande och speciellt när de fått någon deal och rabattkod med salongen. Men det är ju bara jag, man får ju göra som man vill. Men jag tänkte väl mest bara säga det att jag tittar på dig för dina videos och inte dina läppar i första hand och jag gillade VERKLIGEN den där videon! Så tack för det!
  Måste verkligen säga det att du verkligen lyfter upp min dag när jag ser att du laddat upp en ny video, diggar din personlighet och vet ej hur du gör det men ALLA dina videos är grymma. Vilket är en speciell egenskap då jag för tillfället inte vet någon annan som lyckas göra ett ganska tråkigt ”content” [sry, menar inget illa] till något kul att kolla på, men det är du och din personlighet—med eller utan läppar, (bryr mig ej).
  de va typ de, hare bra!

 • Maja skriver:

  Ja jag kände då iallafall inte att dina läppar ändrar innehållet i videon så de va ju lite skumt att folk inte verkade kunna se förbi det… Personligen (vilket ingen behöver bry sig om för det är bara min åsikt) uppskattar jag inte där influensers tar med dig och vloggar när de gör läpparna osv.. Då känns det lite uppmanande och speciellt när de fått någon deal och rabattkod med salongen. Men det är ju bara jag, man får ju göra som man vill. Men jag tänkte väl mest bara säga det att jag tittar på dig för dina videos och inte dina läppar i första hand och jag gillade VERKLIGEN den där videon! Så tack för det!
  Måste verkligen säga det att du verkligen lyfter upp min dag när jag ser att du laddat upp en ny video, diggar din personlighet och vet ej hur du gör det men ALLA dina videos är grymma. Vilket är en speciell egenskap då jag för tillfället inte vet någon annan som lyckas göra ett ganska tråkigt ”content” [sry, menar inget illa] till något kul att kolla på, men det är du och din personlighet—med eller utan läppar, (bryr mig ej).
  de va typ de, hare bra!

 • Tara skriver:

  Hur tänker människor? Dels har de ingen rätt att säga att du blivit ”ful” men de har också fel haha jag hattar inte. Din glow upp extrem och du är då jävla snygg

 • Tara skriver:

  Hur tänker människor? Dels har de ingen rätt att säga att du blivit ”ful” men de har också fel haha jag hattar inte. Din glow upp extrem och du är då jävla snygg

 • Elin skriver:

  Jag kände mest att WOW vilken rolig video som jag gärna vill se mer av

 • Elin skriver:

  Jag kände mest att WOW vilken rolig video som jag gärna vill se mer av

 • Mikaela skriver:

  Tycker du är hur fin som helst oavsett, det Viktiga är att du är Nöjd! ?☺️

 • Mikaela skriver:

  Tycker du är hur fin som helst oavsett, det Viktiga är att du är Nöjd! ?☺️

 • Sara skriver:

  Märkte också att du gjort något med läpparna, och allt jag kunde tänka på genom hela videon var att ”JÄÄÄVLAR VAD SNYGGT DET BLEV!!”

 • Sara skriver:

  Märkte också att du gjort något med läpparna, och allt jag kunde tänka på genom hela videon var att ”JÄÄÄVLAR VAD SNYGGT DET BLEV!!”

 • Evelina skriver:

  Såg att det var oändligt många kommentarer, kände mig väldigt lost mitt bland alla kommentarer. Trodde inte ens att du hade gjort fillers, trodde du bara provade något nytt läppstift eller så hahah. Men kände bara för att säga att det är väldigt konstigt hur många som reagerar så starkt på att människor gör fillers/andra ingrepp, det är något som jag aldrig kommer förstå helt. Du är finast och de som inte kan mind their own business är bara pinsamma och behöver lära sig ett och annat. KRAM

 • Evelina skriver:

  Såg att det var oändligt många kommentarer, kände mig väldigt lost mitt bland alla kommentarer. Trodde inte ens att du hade gjort fillers, trodde du bara provade något nytt läppstift eller så hahah. Men kände bara för att säga att det är väldigt konstigt hur många som reagerar så starkt på att människor gör fillers/andra ingrepp, det är något som jag aldrig kommer förstå helt. Du är finast och de som inte kan mind their own business är bara pinsamma och behöver lära sig ett och annat. KRAM

 • Ellen skriver:

  Cred till dig Linn, hanterar alltid sånt här så jävla moget och bra!! Finns så många influencers och youtubers som agerar mitt i sin egen känslostorm och budskapet som kommer ut då blir helt fel men du vänder detta till din fördel istället, så snyggt av dig! Ta åt dig för du är en av the smart ones, kärlek till dig <3

 • Ellen skriver:

  Cred till dig Linn, hanterar alltid sånt här så jävla moget och bra!! Finns så många influencers och youtubers som agerar mitt i sin egen känslostorm och budskapet som kommer ut då blir helt fel men du vänder detta till din fördel istället, så snyggt av dig! Ta åt dig för du är en av the smart ones, kärlek till dig <3

 • majaerika skriver:

  Det blev SÅ fint och ser verkligen naturligt ut!! Så himla trist att folk ska kommentera så onödiga saker, hoppas du inte tar åt dig för du är så snygg man kan bli!! ??

 • majaerika skriver:

  Det blev SÅ fint och ser verkligen naturligt ut!! Så himla trist att folk ska kommentera så onödiga saker, hoppas du inte tar åt dig för du är så snygg man kan bli!! ??

 • Isabella skriver:

  Tycker du är lika fin som innan fillers. Förstår att man vill testa, jag skulle också kunna tänka mig att fylla mina när jag har pengar till det. Vad man gör med sitt utseende har ingen annan med att göra. ?

 • Isabella skriver:

  Tycker du är lika fin som innan fillers. Förstår att man vill testa, jag skulle också kunna tänka mig att fylla mina när jag har pengar till det. Vad man gör med sitt utseende har ingen annan med att göra. ?

 • Tycker videon var superbra!! Du är så grymt duktig och STARK !!!

 • Tycker videon var superbra!! Du är så grymt duktig och STARK !!!

 • Annaasvensson skriver:

  skit snygga läppar! så tråkigt att människor alltid ska sprida en massa hat❤️

 • Annaasvensson skriver:

  skit snygga läppar! så tråkigt att människor alltid ska sprida en massa hat❤️

 • Simpan96 skriver:

  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 • Simpan96 skriver:

  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 • JosephineF skriver:

  Super bra och moget skrivet Linn!! Tycker att du är super fin oavsett!❤️

 • JosephineF skriver:

  Super bra och moget skrivet Linn!! Tycker att du är super fin oavsett!❤️

 • Du är en så otroligt tuff tjej och tycker att läpparna blev skitfina! You rock!?

 • Du är en så otroligt tuff tjej och tycker att läpparna blev skitfina! You rock!?

 • Julia skriver:

  Alltså Linn!!! Skit i vad folk har att säga, du äger och det vet du. Som du sa, bara en läppjävel. Rock on<3

 • Julia skriver:

  Alltså Linn!!! Skit i vad folk har att säga, du äger och det vet du. Som du sa, bara en läppjävel. Rock on<3

 • Isabelle skriver:

  du är BÄSTA jäkla tjejen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Isabelle skriver:

  du är BÄSTA jäkla tjejen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • elingranebrandt skriver:

  Jag tycker du är jättefin! Vad du gör med din kropp är helt din ensak och ingen annans. Jag kan dock förstå att det blir en helt annat press när man har en känd youtube-kanal. Och tjejer som inte backar tjejer… Usch!

 • elingranebrandt skriver:

  Jag tycker du är jättefin! Vad du gör med din kropp är helt din ensak och ingen annans. Jag kan dock förstå att det blir en helt annat press när man har en känd youtube-kanal. Och tjejer som inte backar tjejer… Usch!

 • evelinasplace skriver:

  Superrolig video och ser faktiskt ingen skillnad på läpparna, antar det är folk som verkligen GRANSKAR ditt utseende som ser det haha. Synd att det ska vara så

 • evelinasplace skriver:

  Superrolig video och ser faktiskt ingen skillnad på läpparna, antar det är folk som verkligen GRANSKAR ditt utseende som ser det haha. Synd att det ska vara så

 • moa skriver:

  snyggt hanterat linn. Stor eloge till dig

 • moa skriver:

  snyggt hanterat linn. Stor eloge till dig

 • - skriver:

  Jag tycker att det är jättebra att du väljer att gå ut med det! Tycker personligen att genom att tala om det så förminskas skönhetsideal och hets! Jättebra att du även förtydligar att du inte vill uppmuntra! Bra blev det också!

 • - skriver:

  Jag tycker att det är jättebra att du väljer att gå ut med det! Tycker personligen att genom att tala om det så förminskas skönhetsideal och hets! Jättebra att du även förtydligar att du inte vill uppmuntra! Bra blev det också!

 • Sofie skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Sofie skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Isabelle skriver:

  Tänk att folk ska ha så jäkla svårt att hålla käften stängd ibland… Linn jag tycker att du ÄR och ALLTID har varit så jäkla fin och du verkar vara en så otroligt härlig människa! Älskar dina videos och jag skrattar högt typ varje gång jag kollar haha, du är GRYM!!! Vi är såå många fler som är så jäkla imponerade över hur duktig och bra du är, glöm aldrig det!

 • Isabelle skriver:

  Tänk att folk ska ha så jäkla svårt att hålla käften stängd ibland… Linn jag tycker att du ÄR och ALLTID har varit så jäkla fin och du verkar vara en så otroligt härlig människa! Älskar dina videos och jag skrattar högt typ varje gång jag kollar haha, du är GRYM!!! Vi är såå många fler som är så jäkla imponerade över hur duktig och bra du är, glöm aldrig det!

 • SaraFogelström skriver:

  Riktigt bra skrivit!!❤️❤️

 • SaraFogelström skriver:

  Riktigt bra skrivit!!❤️❤️

 • tycker du är jätte fin både innan och efter du har gjort läpparna! Tycker inte det är okej att du får så mycket skit för att du väljer att göra det.. som sagt jätte fint!

 • tycker du är jätte fin både innan och efter du har gjort läpparna! Tycker inte det är okej att du får så mycket skit för att du väljer att göra det.. som sagt jätte fint!

 • tildablanksvard skriver:

  Riktigt bra skrivet Linn! Och jag fattar inte varför folk ska hålla på och klanka ner på dig över en sådan lite grej! Jag märkte knappt själv att du gjort läpparna och tycker du är otroligt fin naturligt och med fillers. Folk vill bara alltid hitta någonting att klanka ner på hos andra, men att du ska få ett hav av kommentarer från tusentals männsikor om hur ”ful” du helt plötligt blivit för att du har gjort lite större läppar, detr rent ut sagt mobbning när så många hoppar på ens utseende! Men tycker du hanterar detta på bästa möjliga sätt och du är en strak tjej och en stor förebild för många!

 • tildablanksvard skriver:

  Riktigt bra skrivet Linn! Och jag fattar inte varför folk ska hålla på och klanka ner på dig över en sådan lite grej! Jag märkte knappt själv att du gjort läpparna och tycker du är otroligt fin naturligt och med fillers. Folk vill bara alltid hitta någonting att klanka ner på hos andra, men att du ska få ett hav av kommentarer från tusentals männsikor om hur ”ful” du helt plötligt blivit för att du har gjort lite större läppar, detr rent ut sagt mobbning när så många hoppar på ens utseende! Men tycker du hanterar detta på bästa möjliga sätt och du är en strak tjej och en stor förebild för många!

 • rebeccca skriver:

  Du är så jävla snygg Linn!! Kör ditt race bara, det är det end rätta!!

 • rebeccca skriver:

  Du är så jävla snygg Linn!! Kör ditt race bara, det är det end rätta!!

 • Othilia skriver:

  Måste bara få skriga en sak. Jag tycker att ni som lägger ner så sjukt mycket tid på att lägga negativa kommertarer i någons kommentarsfält borde skämmas lite smått. Jag lovar att ingen av er skulle uppskatta att få en sån exakt kommentar tillbaka! Om någon vill påverka sitt yttre ska dem väl få göra det, likaså att du som väljer att inte göra det ska få det? Med andra ord, så borde ni tänka er lite för innan ni kommenterar någon sånt för det påverkar personer på olika sätt och ni vet aldrig vilket!!
  Linn, du är fan grym, rolig, inspirerande och fantastisk!

 • Othilia skriver:

  Måste bara få skriga en sak. Jag tycker att ni som lägger ner så sjukt mycket tid på att lägga negativa kommertarer i någons kommentarsfält borde skämmas lite smått. Jag lovar att ingen av er skulle uppskatta att få en sån exakt kommentar tillbaka! Om någon vill påverka sitt yttre ska dem väl få göra det, likaså att du som väljer att inte göra det ska få det? Med andra ord, så borde ni tänka er lite för innan ni kommenterar någon sånt för det påverkar personer på olika sätt och ni vet aldrig vilket!!
  Linn, du är fan grym, rolig, inspirerande och fantastisk!

 • Linn skriver:

  jag tycker dina läppar blev hur bra som helst ? första jag tänkte på!

 • Linn skriver:

  jag tycker dina läppar blev hur bra som helst ? första jag tänkte på!

 • Svensson skriver:

  Men fy, nej det är verkligen inte ok att kommentera någons utseende, bara för att man ”skyddar” sig bakom sin skärm. ?

  Jag tycker läpparna blev svinsnygga och såg naturliga ut i proportion till ditt utseende, jag menar man har ju sätt rätt extreme exempel…

 • Svensson skriver:

  Men fy, nej det är verkligen inte ok att kommentera någons utseende, bara för att man ”skyddar” sig bakom sin skärm. ?

  Jag tycker läpparna blev svinsnygga och såg naturliga ut i proportion till ditt utseende, jag menar man har ju sätt rätt extreme exempel…

 • Isabella skriver:

  Fast bara för att en tillhör ”din bransch” får en inte per automatik en ytlig approach.

 • Isabella skriver:

  Fast bara för att en tillhör ”din bransch” får en inte per automatik en ytlig approach.

 • 52kvadrat skriver:

  Sjukt bra skrivet Linn! Det många inte förstår är hur pass många som gör detta, jättemånga bara som jag känner har gjort det några gånger, och ja såklart syns det när man precis gjort det, men sen märker man inte att det är gjort då det ser så pass naturligt ut. (självklart finns det ju fall där det kanske inte ser jättenaturligt ut, men deras eget val) Och alla väljer själv om man vill göra det eller inte. Ingen ska behöva få kommentarer och skit för något sånt här. Det är ens eget jääävla val så kan folk sluta. Om folk bara kunde ge sig någon gång, blir galen

 • 52kvadrat skriver:

  Sjukt bra skrivet Linn! Det många inte förstår är hur pass många som gör detta, jättemånga bara som jag känner har gjort det några gånger, och ja såklart syns det när man precis gjort det, men sen märker man inte att det är gjort då det ser så pass naturligt ut. (självklart finns det ju fall där det kanske inte ser jättenaturligt ut, men deras eget val) Och alla väljer själv om man vill göra det eller inte. Ingen ska behöva få kommentarer och skit för något sånt här. Det är ens eget jääävla val så kan folk sluta. Om folk bara kunde ge sig någon gång, blir galen

 • Sofie skriver:

  märkte inte ens att du testat Fillers ? Fattar inte hur folk tittar så mycket på det, och verkligen inte kommenterar om det, löjligt beteende. Kör på Linn!

 • Sofie skriver:

  märkte inte ens att du testat Fillers ? Fattar inte hur folk tittar så mycket på det, och verkligen inte kommenterar om det, löjligt beteende. Kör på Linn!

 • Ebba skriver:

  Dina ”nya” läppar är jättefina och hade det varit så att de var jättefula så har ändå ingen rätten att kommentera ditt utseende. Jag blir så trött på skiten, har man inget snällt att säga så behöver man inte säga någonting alls.
  Du är hur som helst jävligt snygg och rolig, älskar din youtubekanal very much. Fortsätt med det du gör, du är grym!
  Puss och kram

 • Ebba skriver:

  Dina ”nya” läppar är jättefina och hade det varit så att de var jättefula så har ändå ingen rätten att kommentera ditt utseende. Jag blir så trött på skiten, har man inget snällt att säga så behöver man inte säga någonting alls.
  Du är hur som helst jävligt snygg och rolig, älskar din youtubekanal very much. Fortsätt med det du gör, du är grym!
  Puss och kram

 • labradorliv skriver:

  Klart alla får göra vad dom vill med sin kropp. Så stå upp för dig själv och dina läppar. Är mera avundsjuk på så fina läppar då alla mina pengar går åt till lån och räkningar. Så skulle verkligen önska att jag kunde få unna mig sådant lyx. ?

 • labradorliv skriver:

  Klart alla får göra vad dom vill med sin kropp. Så stå upp för dig själv och dina läppar. Är mera avundsjuk på så fina läppar då alla mina pengar går åt till lån och räkningar. Så skulle verkligen önska att jag kunde få unna mig sådant lyx. ?

 • AnnaLeoni skriver:

  Gillar att DU är DU! och är du nöjd med dig själv så kör. All kärlek.

 • AnnaLeoni skriver:

  Gillar att DU är DU! och är du nöjd med dig själv så kör. All kärlek.

 • Drop_deadsceene skriver:

  Bara skit i människor som inte är värld din energi! Kram ?

 • Drop_deadsceene skriver:

  Bara skit i människor som inte är värld din energi! Kram ?

 • juliaawalther skriver:

  Underbart att du kör ditt race & gör saker, inte bara med ditt utseende, men också med kläder o hår osv, för att DU vill det. Att du gör det för dig själv och ingen annan. Svinbra att du verkligen för fram det i inlägget också! Riktig förebild. + läpparna ser svin bra ut!

 • juliaawalther skriver:

  Underbart att du kör ditt race & gör saker, inte bara med ditt utseende, men också med kläder o hår osv, för att DU vill det. Att du gör det för dig själv och ingen annan. Svinbra att du verkligen för fram det i inlägget också! Riktig förebild. + läpparna ser svin bra ut!

 • majaeriksson skriver:

  Jag tittade på videon så fort den kom upp och tyckte att den var så bra! Att det finns så fräcka människor som skriver sånna saker, det är helt sjukt! Du är så fin och talangful! Du inspirerar mig så otroligt mycket! <3

 • majaeriksson skriver:

  Jag tittade på videon så fort den kom upp och tyckte att den var så bra! Att det finns så fräcka människor som skriver sånna saker, det är helt sjukt! Du är så fin och talangful! Du inspirerar mig så otroligt mycket! <3

 • Matilda skriver:

  Alltså, vem fan vill inte pussa dem där läpparna??? Dem är ju skitsnygga!! U go girl

 • Matilda skriver:

  Alltså, vem fan vill inte pussa dem där läpparna??? Dem är ju skitsnygga!! U go girl

 • Du har verkligen jättefina läppar. Skit i haters, you go Girl?

 • Du har verkligen jättefina läppar. Skit i haters, you go Girl?

 • Liza Johansson skriver:

  Wow, folk måste ju lära sig att chilla lite… Du är grym som gör vad fan du vill, fortsätt med det!

 • Liza Johansson skriver:

  Wow, folk måste ju lära sig att chilla lite… Du är grym som gör vad fan du vill, fortsätt med det!

 • Felicia skriver:

  Snyggt. Du bär upp dina nya läppar tjejen, fortsätt så!

 • Felicia skriver:

  Snyggt. Du bär upp dina nya läppar tjejen, fortsätt så!

 • t skriver:

  blev ju hur fint som helst! fattar inte varför du fått så negativa kommentarer kring dina läppar, sjukt snyggt!

 • t skriver:

  blev ju hur fint som helst! fattar inte varför du fått så negativa kommentarer kring dina läppar, sjukt snyggt!

 • Valentina skriver:

  du är jätte fin i dina nygjorda läppar! Jag har också fyllt mina läppar och det är upp till var och en. Hatar folk som alltid ska gnälla och helt gå bananas att allt ska va så himla naturligt och oskyldigt blablabla. Ja vi alla är vackra som vi är i från start men bara för det är det inte fel att ändra på saker! jätte fint! dock dyrt där du gjorde fillers. kram på dig fina Linn!

 • Valentina skriver:

  du är jätte fin i dina nygjorda läppar! Jag har också fyllt mina läppar och det är upp till var och en. Hatar folk som alltid ska gnälla och helt gå bananas att allt ska va så himla naturligt och oskyldigt blablabla. Ja vi alla är vackra som vi är i från start men bara för det är det inte fel att ändra på saker! jätte fint! dock dyrt där du gjorde fillers. kram på dig fina Linn!

 • Alexandranord skriver:

  Lyssna inte på andra. Gör det som gör dig nöjd och som gör att du känner dig fin. Så länge DU gör det för DIN egen skull ? <3

 • Alexandranord skriver:

  Lyssna inte på andra. Gör det som gör dig nöjd och som gör att du känner dig fin. Så länge DU gör det för DIN egen skull ? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *