Ny vecka!!!

Måndag idag och den här veckan har jag faktiskt längtat efter. För att på torsdag lanserar jag ju mina jackor!!! Finally. Jag visade er allihopa idag på story och feedbacken jag fått värmer nåt så enormt. Det är så kul att höra vilka era favoriter är och ännu roligare att typ alla har olika favoriter! Så nu kan jag bara hålla tummarna att lanseringen blir lyckad. Jag ska ha ett litet frukostevent på torsdagsmorgon för att fira och det gör mig fortfarande väldigt nervös. (Tro det eller ej hehehe) så är inte jag den som älskar att stå i centrum och speciellt inte när det är första gången jag träffar vissa av de som kommer. Pirrigt men kul ska det bli.

I helgen har jag varit hemma i Gävle och jag har haft det så mysigt. Pappa har varit borta så jag och mamma gick äntligen och såg ”A star is born” som har varit så hyllad och med all rätt! Satan så fin film. Sen har vi också haft idolmys och pizzabak! Eller bak och bak… Botten och tomatsåsen köpte vi färdig så det enda vi gjorde egentligen var att slänga på toppings haha. Men det var ju så gott!!! Är så svag för mozzarella och parmaskinka och har varit det så länge jag kan minnas. Sen kom pappa hem på söndagen och då hade vi kebabrulle-mys. Såna här helger njuter jag extra mycket av nu när jag inte bor hemma längre <3

Och den här helgen som kommer så ska jag faktiskt hem till Gävle igen hahaha. Blivit mycket fram och tillbaka nu. Men denna gång ska jag och Agnes gå och se Benjamin och Felix show. Fick ju det som lite skämtpresent av mamma och det är klart vi ska utnyttja den. Har sett att dom fått mycket bra recensioner så det blir spännande.

Men nu efter en mysig helg är jag redo för mycket jobb och YOUTUBE. Vad vill ni se denna vecka?

62 reaktioner på “Ny vecka!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *