En sån dag

Hallå hej! Idag har jag varit på en fotografering inför en svinrolig grej och jag kan ju säga att jag absolut inte såg ut som ovan. Jag hatar verkligen fotograferingar för det får mig att inse hur fucking ful jag är? Alltså jag vet att man inte ska tänka så här om sig själv, och jag gör inte det jämt heller men idag har jag en sån dag och jag tänker bara vara 100% ärlig om det.

När jag åkte därifrån ville jag börja grina helt enkelt. Jag vet inte vad det är. Jag hatar bara att lämna över kontrollen till andra människor antar jag. För jag vill ju ha det på mitt sätt. Men dom har ju sitt sätt och sin bild av hur dom vill ha det också. Och jag vill ju inte vara den här dryga snorungen som ändrar på allt det heller, för såklart är dom sjukt skickliga på sitt jobb, men det är en jobbig känsla det här med att inte bli nöjd.

Sen är jag ju ingen jävla modell heller och det blir ju väldigt mycket press när man helt plötsligt måste vara och se ut som en.

Man ba bra yrke du valde då om du börjar grina efter att ha sett en bild på dig själv :)! Mmmh tack jag vet. Jag har väl bara hamnat i en medelålderskris eller något (ni ba snälla du är 19) men ibland får man känna såhär. Lika som att ibland får jag känna att jag är skitsnygg, det gjorde jag på bilden i början av inlägget. Men det man måste komma ihåg är att det är 1 bild av kanske 200 och jag glömmer ju av det själv och blir sen besviken när jag inte ser ut så på en annan bild.

Jag skriver inte det här för att ni ska kommentera att jag visst är snygg eller dylikt, verkligen inte, för det hjälper inte ens när jag har sådana här dagar. Men jag tycker det är viktigt att förtydliga att allt inte är så jävla lätt som det ser ut på instagram ibland. Jag påverkas också av kroppshets, träningshets och ideal precis som dom flesta andra gör. Och jag fattar att man kan glömma det för vafan vi influencers fotar ju och filmar oss själva varenda dag. Och då är det klart man tror att vi alla är fett självgoda och kära i oss själva men nej bröder. Inte jag iallafall.

Hela det här är bara ett stort jävla i-landsproblem som jag säkert kommer skratta åt om någon vecka men just nu är det såhär jag känner och då får det vara så. Jag kanske ska börja klippa in mig själv i Paris istället, det kanske känns bättre då.

Såhär ser jag nämligen ut IRL.

Ni som inte följer mig på snapchat måste ju bara tänka vad.i.hela.helvetet.händer! Låt mig förklara:

Tror ni jag mådde bättre över mig själv när jag kom hem från plåtningen och möttes av detta? 🙂 No offence Nelly.com, I love you och ser fram emot eran fest imorgon men jag kommer inte dyka upp i den här peruken så ni vet. Kram <3

51 reaktioner på “En sån dag”

 • Rebeccass skriver:

  Bra inlägg! Viktigt att folk pratar om sånt här<33

 • Rebeccass skriver:

  Bra inlägg! Viktigt att folk pratar om sånt här<33

 • amandasvalin skriver:

  Du är perfekt precis som du är linn <3 sjukt bra inlägg oxå!!!

 • amandasvalin skriver:

  Du är perfekt precis som du är linn <3 sjukt bra inlägg oxå!!!

 • EmmaWwall skriver:

  Sådana dagar finns, tror alla känner så ibland. När dessutom så otroligt många lägger upp bilder på sig själva när de ser helt perfekta ut känner man sig ju väldigt ful. Men jag uppskattar väldigt mycket att du delar med dig om detta, känns skönt att veta att man inte är helt ensam liksom ?.

 • EmmaWwall skriver:

  Sådana dagar finns, tror alla känner så ibland. När dessutom så otroligt många lägger upp bilder på sig själva när de ser helt perfekta ut känner man sig ju väldigt ful. Men jag uppskattar väldigt mycket att du delar med dig om detta, känns skönt att veta att man inte är helt ensam liksom ?.

 • Nathaliemariana skriver:

  Så sant. Man kan inte alltid känna sig snygg, bra inlägg! ?

 • Nathaliemariana skriver:

  Så sant. Man kan inte alltid känna sig snygg, bra inlägg! ?

 • filippaml skriver:

  Jättebra skrivet av dig fina du!! Hoppas du får kul på festen imorn iaf! ❤️❤️

 • filippaml skriver:

  Jättebra skrivet av dig fina du!! Hoppas du får kul på festen imorn iaf! ❤️❤️

 • Lovejozzi skriver:

  Jättefint inlägg

 • Lovejozzi skriver:

  Jättefint inlägg

 • Stella skriver:

  Så jävla bra Linn!!!!!!!! Du är grym, TACK!!

 • Stella skriver:

  Så jävla bra Linn!!!!!!!! Du är grym, TACK!!

 • ellenholmberg skriver:

  Såå bra inlägg!!??

 • ellenholmberg skriver:

  Såå bra inlägg!!??

 • Linnea Elofsson skriver:

  Asså du är så jävla härlig Linn! Fantastisk på alla sätt och vis.❤️❤️❤️ Låt oss vara fula tillsammans idag! ?

 • Linnea Elofsson skriver:

  Asså du är så jävla härlig Linn! Fantastisk på alla sätt och vis.❤️❤️❤️ Låt oss vara fula tillsammans idag! ?

 • Lindow skriver:

  Stöttar till 110%!! Men kan du inte stå på dig och säga hur du vill ha det då? De kan ju inte heller tjäna på att slänga på dig massa obekvämt smink om du inte känner dig hemma i det. Du är ju ditt egna varumärke och det är du som bestämmer hur du ska framställa dig!! Heja dig och kötta!!

 • Lindow skriver:

  Stöttar till 110%!! Men kan du inte stå på dig och säga hur du vill ha det då? De kan ju inte heller tjäna på att slänga på dig massa obekvämt smink om du inte känner dig hemma i det. Du är ju ditt egna varumärke och det är du som bestämmer hur du ska framställa dig!! Heja dig och kötta!!

 • simoneeriksson skriver:

  Så roligt inlägg!

 • simoneeriksson skriver:

  Så roligt inlägg!

 • linnahlborg skriver:

  Jo det är klart jag gör det men dom man jobbar med har ju redan en stark bild av hur dom vill ha det och jag vill ju inte ändra på allt för mycket, då känner man bara sig dryg… Och sen är ju alla skitduktiga på sin grej såklart och vill ju låta dom göra sitt trots att jag har mina hjärnspöken… <3

 • linnahlborg skriver:

  Jo det är klart jag gör det men dom man jobbar med har ju redan en stark bild av hur dom vill ha det och jag vill ju inte ändra på allt för mycket, då känner man bara sig dryg… Och sen är ju alla skitduktiga på sin grej såklart och vill ju låta dom göra sitt trots att jag har mina hjärnspöken… <3

 • Aaron skriver:

  No worries Linn, I think everybody feels worse on Mondays, you’re beautiful and have no reason to be in a state of crisis over some photography stuff.

 • Aaron skriver:

  No worries Linn, I think everybody feels worse on Mondays, you’re beautiful and have no reason to be in a state of crisis over some photography stuff.

 • emmyandersson skriver:

  Fint att du delar med

 • emmyandersson skriver:

  Fint att du delar med

 • emmyandersson skriver:

  kul att min kommentar ba skickades utan jag hann skriva klart. Fint att du delar med dig! Det är okej att känna så ibland. Men det är hjärnspöken. Du är SÅ vacker!

 • emmyandersson skriver:

  kul att min kommentar ba skickades utan jag hann skriva klart. Fint att du delar med dig! Det är okej att känna så ibland. Men det är hjärnspöken. Du är SÅ vacker!

 • Fint att du orkar dela med dig av sådant här. Du är fin precis som du är!

 • Fint att du orkar dela med dig av sådant här. Du är fin precis som du är!

 • Elsa skriver:

  Så skönt att du är ärlig om sånt här! Det behöver verkligen visas från er ”perfekta” , så tack <33

 • Elsa skriver:

  Så skönt att du är ärlig om sånt här! Det behöver verkligen visas från er ”perfekta” , så tack <33

 • SimoneJennie skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

 • SimoneJennie skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

 • Rebecca skriver:

  Hej Linn! Oroa dig inte, har också dagar då man känner sig som ett spöke, det är normalt! För övrigt undrar jag vart du köpt Los Angeles-tröjan? kramar snygga du!!

 • Rebecca skriver:

  Hej Linn! Oroa dig inte, har också dagar då man känner sig som ett spöke, det är normalt! För övrigt undrar jag vart du köpt Los Angeles-tröjan? kramar snygga du!!

 • Elvira skriver:

  Känner så igen mig i det här idag har en verkligen dagar då en känner sig ful ful ful trots att en ju plötsligt inte kan ändra utseende ?) För så har en ju snyggdagar också? Hatar VERKLIGEN att ens tänka på detta så jävla mycket som en gör, försöker liksom alltid tänka ähh viktigast är att en är trevlig men alltså det är ju fortfarande utsidan alla nya personer ser och det tar liksom ett tag innan en fattar mig? Hur ska de stanna kvar om de typ … Tycker en är ful? Okej ej detta ditt inlägg handlar om precis men tänkt på detta så mycket på sistone fyfan för ideal. Så bra att du skriver om!

 • Elvira skriver:

  Känner så igen mig i det här idag har en verkligen dagar då en känner sig ful ful ful trots att en ju plötsligt inte kan ändra utseende ?) För så har en ju snyggdagar också? Hatar VERKLIGEN att ens tänka på detta så jävla mycket som en gör, försöker liksom alltid tänka ähh viktigast är att en är trevlig men alltså det är ju fortfarande utsidan alla nya personer ser och det tar liksom ett tag innan en fattar mig? Hur ska de stanna kvar om de typ … Tycker en är ful? Okej ej detta ditt inlägg handlar om precis men tänkt på detta så mycket på sistone fyfan för ideal. Så bra att du skriver om!

 • Frida skriver:

  Skönt inlägg ändå att läsa att nån säger att de tycker de är ful för nuförtiden (pk-samhället) för man inte tycka att man är ful och för ångest för det. Så det blir ångest på ångest. ps. tycker inte du e ful på någon av de här bilderna

 • Frida skriver:

  Skönt inlägg ändå att läsa att nån säger att de tycker de är ful för nuförtiden (pk-samhället) för man inte tycka att man är ful och för ångest för det. Så det blir ångest på ångest. ps. tycker inte du e ful på någon av de här bilderna

 • Kimberly skriver:

  ALltså du är supervacker Linn!
  Men förstår vad du menar med det där när andra tar bilder, man hittar ju sina egna ”bra” vinklar när man tar själv. Oavsett om det inte hjälper att jag säger det här så gör jag det ändå, du är snygg oavsett om andra eller du själv tar bilden. .

 • Kimberly skriver:

  ALltså du är supervacker Linn!
  Men förstår vad du menar med det där när andra tar bilder, man hittar ju sina egna ”bra” vinklar när man tar själv. Oavsett om det inte hjälper att jag säger det här så gör jag det ändå, du är snygg oavsett om andra eller du själv tar bilden. .

 • Anna skriver:

  Kikade igenom din senaste vlogg och fick ju bara lov ploppa in för att berätta hur sjukt snygg du är. Gör ju en sjukt deppig att se att en snyggning som du kan ha såna tankar som i det här inlägget, även om man såklart fattar att alla har det ibland.
  Men iaf SHAME SHAME SHAME på de tjejer som sitter och kommenterar negativ shit om andra tjejers kroppar, man ba pls, GE UPP.
  Väldigt osammanhängande kommentar, men jag har haft tenta idag så skyller på det. Summan av kardemumman var att typ att du är sjukt cool, driven och snygg. KEEP UP att köra din grej, för det äger och inspirerar.

 • Anna skriver:

  Kikade igenom din senaste vlogg och fick ju bara lov ploppa in för att berätta hur sjukt snygg du är. Gör ju en sjukt deppig att se att en snyggning som du kan ha såna tankar som i det här inlägget, även om man såklart fattar att alla har det ibland.
  Men iaf SHAME SHAME SHAME på de tjejer som sitter och kommenterar negativ shit om andra tjejers kroppar, man ba pls, GE UPP.
  Väldigt osammanhängande kommentar, men jag har haft tenta idag så skyller på det. Summan av kardemumman var att typ att du är sjukt cool, driven och snygg. KEEP UP att köra din grej, för det äger och inspirerar.

 • linnahlborg skriver:

  Ååååh tack snälla fina <3 Hoppas det gick bra på tentan ? PÖSS:

 • linnahlborg skriver:

  Ååååh tack snälla fina <3 Hoppas det gick bra på tentan ? PÖSS:

 • Elin skriver:

  Var är byxorna ifrån?? Så snygga’ och dina vita klackar du hade på en instabild tillsammans med byxorna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *