Hälsofreak?

Innehåller reklamlänkar.

Hallå hej på er! Hur mår ni? Har ni sett min senaste video? Klicka HÄÄÄÄÄÄR annars vetja 🙂 Nästa video kommer bli en osponsrad haul så gör er redo för den!!!

Gumman är iallafall inne på sitt kanske 20onde försök att bli ett hälsofreak också. Nej men jag försöker äta nyttigare helt enkelt. Det känns lite lättare nu när jag bor själv och handlar och lagar min egna mat. Men jag skulle aldrig ta det till den nivån att jag tackar nej till att käka ute med mina vänner, men när jag kan kontrollera vad jag stoppar i mig försöker jag hålla det rent. Men för att hålla motivationen måste jag ha något onyttigt att se fram emot hahaha! Så jag planerar nu till exempel in en redig max mukbang, vad säger ni om det?

Dock är jag inte där alla andra hälsobloggare är ännu. Det här skickade jag till exempel till min mamma efter dagens lunch på Lett. No offence mot Lett, väldigt fräscht och trendigt ställe men alltså jag behöver något mer än BARA sallad.

1an / 2an / 3an

4an / 5an / 6an

Jag slänger in några av mina atm-faves från Nelly, because why not?

36 reaktioner på “Hälsofreak?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *