linn_kebabrulle99

Jahopp. Då har jag gått och blivit sjuk igen då. Så fucking tråkigt? Tror helt ärligt det var den där äckliga nyttiga salladen som var fallet för mig 🙂 Jag blir aldrig bara sådär lite förkyld heller utan när jag väl blir sjuk blir jag SJUK. Halsfluss denna gång… Har liksom vita prickar i halsen, vad fräscht!

Därför bestämde jag mig för att åka hem till mamma och pappa i Gävle för hallå, någon måste ju pyssla om mig? Heheh. Jag skulle åkt hem oavsett denna helg för planen var att jag skulle ut och klubba ikväll och se Fricky wehooo men det sket ju sig nu. Så surt, jag hade faktiskt sett fram emot en utgång här hemma för det var ju ett bra tag sen nu, men det får dröja ytterligare. Jag brukar annars trotsa sjukdomar och partaja ändå men jag har inte utrymme för det nu för nästa vecka drar jag igång med ett hejdundrande projekt så jag måste vara on point!

Men nu när inte jag är on point för tillfället så kan jag iallafall glädjas åt att mitt hår är det. Tack hairtalk och @hairtalkbyemelie för det!

Behöver förresten er hjälp angående detta projekt jag ska starta. Vad förknippar ni mig med? Något speciellt ord eller sak som får er att tänka på mig? Ni ba nej? Men hahaha behöver hjälp att namnge en produkt (oj nu kanske jag sa för mycket) och jag vill ju att det ska bli personligt, men har svårt att klura ut vad den personliga touchen skulle vara, då det ändå måste låta snyggt liksom. Kan ju inte namnge den linn_kebabrulle99 hur mycket jag än skulle vilja liksom.

Alla förslag är bra förslag, plz help your kebablover out xoxo.

96 reaktioner på “linn_kebabrulle99”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *