Har festat med sånadär coola människor

En till av mina jackor som ni kommer kunna köpa den 18 oktober! Denna är så fluffig och i den perfekta höst-gröna färgen.

Och jag har blivit med mina första Yeezys! Fick dock ett dm senare att Yeezys var ute, så nu måste jag ju tyvärr slänga dom 🙁 Jk. Jag ska inte ljuga, det var faktiskt Kylies bild som fick mig att klicka hem dom… Den snygga jäveln alltså <3

Har även kommit fram till att jag är så över långa naglar. Jag vill fortfarande göra dom på salong så dom blir fina men korta och fina kommer det bli framöver, som ovan typ.

Men nurå som rubriken lyder så har denna brutta varit ute igen. Jag blev nämligen bjuden på Benjamin Ingrossos releasefest, så kul ju!!! Har aldrig träffat Benjamin innan men han är ju gääälet duktig så det var trevligt att se han uppträda. Och mingla runt med alldeles för coola människor för mig 🙂

Tror vi var på Berns här? Heheheh bra koll jao men jag hängde liksom bara på utan en aning om vart vi skulle 🙂 Men jag hade kul!

Ursäkta men det här såg skitvidrigt ut? Det var inte det lovar 🙁 Jag drog till Ica och köpte sötpotatis och gjorde mig lite pommes till middag/snacks framför Love Island finalen ikväll iallafall. Ska nog försöka runda av ganska snart då det inte blev rekord i sömntimmar inatt.

Imorgon ska jag äntligen köpa en ny kamera och göra videooooos! Vi ses på kanelen.

40 reaktioner på “Har festat med sånadär coola människor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *