Stockholm Marbella Paris Gävle

…är städerna jag varit i dessa senaste två veckor. Ska försöka förklara lite sammanfattat vad jag har gjort och varför jag farit och flängt så mycket. Men först: skulle ni vara intresserade av en vanlig traditionell haul? Alltså såna helt osponsrade som var the shit i början av hela youtube grejen.

Som ni sett om ni följer mig på instagram så har jag iallafall spenderat en vecka i Marbella med Agnes! Det var väldigt mysigt att fånga lite av sista solen där nere. Det kommer ju såklart vara varmare där än här hemma ett tag till men inte så man kan åka på solsemester så länge till tror jag.

Vi var ute en kväll och detta blev något intern-skämt mellan oss den kvällen. Jag vet inte, vi tyckte det var as kul då.

Vi bestämde oss för att flodvandra i Benahavis en av dagarna och här gick även min kamera sönder… Därav att det ekat på tuben. Men jag ska fixa det i veckan!

Sen bar det direkt av mot PARIS! För att plåta min kommande kollektion med na-kd. Jag släpper nämligen ett drop med bara pälsjackor!!! Fake fur såklart. Så kul.

Här har ni tre av dem 🙂 Kommer visa alla på IGS snart så håll utkik!

Hur fin var inte denna Dior-byggnad? Shit vad fattig man kände sig när man klev in genom dörrarna hahhahaa.

En till jacka från kollektionen!

Jag kommer självklart visa er vad som ligger i den här påsen. Min enda shopping jag hann med i Paris faktiskt men jag är nöjd. Vi avslutade vistelsen med en väldigt god och fin glass. Och nu har jag åkt hem till mamma i Gävle <3

44 reaktioner på “Stockholm Marbella Paris Gävle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *