Hej minns ni mig

Såhär ser jag ut ifall någon hade glömt!

Skämt åsido så är jag mitt uppe i en bloggflytt som tar lite längre tid än förväntat, det är därför det ekar här. Jag vill ju ha allt nytt och fräscht NU!!!

Men apropå nytt och fräscht, har ni sett min sprillans nya apartment tour? Den gick precis live på tuben, ni kan se den HÄR.

Nu sådär en vecka senare går jag med på att lämna födelsedagen bakom mig. Jag drar gärna ut på den så länge jag kan eftersom det är så långt till nästa hehe. Men nu är det bra, herrå Lynn! Fan nästa gång är det 20. Lite roligare ålder tror jag.

En syn ni är van vid nu, mig och sushi. Men sen är lite ovanligare syn. Jag hos tandläkaren! Jag har nämligen länge velat rätta till mina undertänder då dom möblerats på senare år. ”Men va, har inte ens tänkt på att dina tänder är snea” säger vissa. Men när man filmar sig själv typ varje dag samt blir granskad av andra typ varje dag, så ser man själv och får höra av andra (lol) att tänderna blir mer och mer snea. Så förhoppningsvis ska jag börja med Invisalign inom kort, men satan vad dyrt det är haha…. Men jag tycker det är värt när det gäller en så viktig grej som ens tänder. Någon som är intresserad av Invisalign och vill att jag dokumenterar detta? 🙂

80 reaktioner på “Hej minns ni mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *