19 år!!!

Då var det dags för mig att fylla år! 19 jordsnurr, 19 vårar, 19 år hahaha.

Självklart kändes det annorlunda att vakna upp utan sång och presenter på sängen men jag överöstes av gratulationer på andra sätt när jag vaknade så allt kändes fort som vanligt igen. Pappa sjöng på instagram, mamma på FaceTime och massa vänner skickade hälsningar på snapchat.

Eftersom det är tisdag kommer inget galet att hända idag men jag ska iallafall käka middag och gå på bio med vänner och det räcker så bra så. Jag vloggar också så ni kommer få hänga med på allt.

Igår käkade jag en liten ”pre-birthday-dinner” med Anna och oj så gott det var. Vi hamnade på Vau de Ville och jag beställde in deras Spicy Tuna Rolls. Bland dom godaste rullarna jag käkat alltså men ganska saftigt pris.

Nu längtar jag sönder tills helgen och mitt släktkalas så jag får träffa familjen <3

88 reaktioner på “19 år!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *