NY balenciaga t-shirt

Idag hände något spännande. Jag gick upp tidigt, blev hämtad av mamma och pappa och rullade mot Stockholm. Vi kollade nämligen på en lägenhet!!! Och vet ni vad det roligaste av allt är; att jag ÄLSKADE den! Hur sjukt att första lägenheten jag kollade på blev en sån fullträff. Jag kommer såklart uppdatera er kring allt detta men känns så skönt att äntligen vara igång på riktigt. Dock är det lite halvdrygt att åka bil i 3h (tur & retur) för en lägg-check som kanske varar i max 20 minuter haha! Så I wouldn’t mind om det blev rätt fort alltså 😉

Min fina tröja är från Anine Bing och min kjol hittar ni här (klick!) -adlink

And this baby arrived today! Enkel och clean t-shirt som funkar jämt 🙂

Sen är den andra och sista vloggen från cph nu live men alltså är så missnöjd med denna. Tycker den vart tråkig. Övervägde att inte publicera den men vill ju inte heller att ni ska tro att jag suttit på arslet och inte filmat något. Jag får skylla på att jag var bakis därav låg energi därav pissig video. Men ska göra nästa bättre! Tror jag är lite för hård på mig själv också men antar att det är en av anledningarna att jag tagit mig hit också 🙂

50 reaktioner på “NY balenciaga t-shirt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *