Hemma från Köpenhamn

Tror inte ens jag nämnt det här på bloggen men this bitch har iallafall varit i Köpenhamn. Och självklart filmade jag, kanske lite för mycket i början hahaha.. Vi åkte ju nämligen direkt från klubben till flyget. Ansvarslöst tycker vissa, men kul tycker jag! Allt gick som det skulle, vi hade bara lite extra roligt på vägen 😉 Det blev en väldigt snabb visit så jag har inte så mycket material men en vlogg till kommer ni få.

Sen åker jag iväg igen på torsdag och då kommer jag filma mer. Då ska jag nämligen till Göteborg och plåta min kommande kollektion för na-kd (yes det kommer mer) samt gå på Way Out West!!! Vilket blir en first för mig så det ser jag fram emot! Har aldrig varit ut i Göteborg överhuvudtaget så jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig.

Som sagt så var jag bara i Köpenhamn en snabbis så jag hann inte bocka av allt på listan. Listan som ni skapat förresten, tack som fan för alla tips! Jag tänker att jag skickar den vidare så kanske ni kan testa något också 🙂 Något jag hann testa och verkligen vill att ni provar är The Union Kitchen. Kolla på det här bara.

Så himla fräsch och fin mat alltså. Och då vet ni att jag inte är den som brukar njuta av healthy stuff. 10/10!

Tivolit var väl ingen succé men vi gav det väl ingen riktig chans heller. Vad gör man ens på ett tivoli hahaha? Vi åt sushi på Sticks ’n’ sushi och det var iallafall en succé! Godaste sushin jag ätit.

Mer fräsch mat. Hann käka sushi med Hedvig i Vasastan innan vi drog och denna var också grymt bra. ESA har jag för mig att det hette 🙂

Men nästa äventyr blir som sagt jobb och plåtning i Göteborg samt WOW! Vad har man på sig där?

46 reaktioner på “Hemma från Köpenhamn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *