Avstängd från tinder

Huuur mysigt? Jag och tjejerna var på utebio här om dagen. Vet typ knappt vilken film som visades dock då vi bara käkade popcorn och pratade om livet istället. Hade liksom inte träffat några av tjejerna sen studenten så det var mycket välbehövligt.

Har svalkat mig i poolen en och annan gång denna vecka. Förstår faktiskt inte hur detta väder kan hålla i så länge. Sen låt mig här med presentera min nya favoritlåt, lite skämt, men ändå inte. Jag och ett par kompisar hamnade på youtube bland gamla idol-auditions och hur bra är inte denna??? Nån som vet hur Jay Smith mår idag?

Hahaha det här är ju lite sjukt. Gick in på tinder i vanlig ordning och möttes av detta meddelande. Och en dag senare var mitt konto helt bortblåst? Jag är alltså avstängd från tinder? Visste liksom inte ens att det gick. Min teori är att folk har anmält mitt konto i misstanke att det skulle vara en fejkprofil. För jag får väldigt många meddelanden av folk som screenar min profil och skriver saker i stil med ”nån utger sig att vara du, så du vet”. Men det är ju jag hahaha! Vet inte vad annars jag ska ha blivit avstängd för. Kanske skickat för många dickpicks. Jk. Nej men jag swipear liksom bara helt oskyldigt, tror knappt jag haft en konversation på tinder ens sååå….

Nu till en grej jag gärna ser att ni är med och bestämmer! Jag jobbar nämligen på lite fler smycken till kommande kollektioner med na-kd och jag är sugen på att göra ett tunt guldarmband med någon text på. Vad skulle ni vilja att det står på? Vad hade ni skrivit om ni fick bestämma helt själva liksom? 🙂

Sen får vi ju inte glömma min senaste video haha. Denna har redan gått om
min vlogg i visningar så jag antar att ni tyckte den var rolig. Eller ja, smaskig iallafall. Den här får man ju ta med en nypa salt och jag hoppas ni tar mitt ”budskap” i början seriöst för rykten är allvarligt och inte alls något att skämta om.

87 reaktioner på “Avstängd från tinder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *