Höstmodet (känns långt bort men)

Innehåller reklamlänkar.

Kappa (klick!) / Sko (klick!)

Även fast det inte känns som det när man går utanför dörren nu så kommer ju faktiskt hösten vara här snart. Och jag längtar typ lite. Får man ens säga så? Jag längtar efter höstmodet. Eller iallafall när man kan klä sig i något annat än typ TROSOR utan att svettas ihjäl.

Stövlar (klick!) / Tröja (klick!) / Kjol (klick!)

Jag gillar liksom säsongen mellan sommar och höst där man fortfarande kan vara barbent men byta ut tishan mot en stickad tröja. Eller som jag gör på sena kvällar nu; bär en stickad tröja över en klänning.

Topp (klick!) / Byxa (klick!)

Now, this is a look.

Byxa (klick!) / Topp (klick!) / Jacka (klick!) / Sneaker (klick!)

Jag älskar verkligen teddy-jackor. Tror jag har typ fyra stycken och denna är ju perfekt för denna mellansäsong jag snackar om, då den är väldigt tunn för att vara teddyfleece. Och sen ett par fräscha vita chunky-sneakers kan ju absolut aldrig gå fel.

Kjol (klick!) / Skjorta (klick!) / Kjol (klick!) / Jacka (klick!)

Ser ju iallafall vad det är för färger som gäller för denna gumma i höst! Beige och leopard verkar gå hem hos mig.

44 reaktioner på “Höstmodet (känns långt bort men)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *