Äntligen penicillin!!!

Alltså finns det något godare än grillat? Jag tror typ inte det. Kom ihåg dock att INTE grilla på allmän plats nu (pga alla bränder) jag har läst att det är okej på egen tomtmark men inte i parker, campingplatser osv. Edit: sen imorse (där jag bor) blev all grillning förbjuden. Såg något filmklipp där människor står längst vägarna och välkomnar brandbilarna från Polen genom att vinka och applådera, fint tycker jag.

Älskar mig själv lite faktiskt att jag verkligen lagt på filter och försökt få dessa bilder att se inspo ut! Verkligen ny nivå av try hard. Men jag vill slå ett slag för att jag äntligen fått penicillin. Alltså wow vad jag fick kämpa för den alltså. Men efter mitt senaste besök hos HC såg dom att min sänka var förhöjd igen. Den var alltså ännu högre än när jag var där för typ en månad sen. Så nu är ingen gladare än jag att jag förhoppningsvis ska bli helt frisk. Tog även allergiprov därav sticken i armvecken. Tänk om jag skulle vara allergisk mot typ GRÄS! Kul 🙂

Nu ska jag iallafall käka penicillin i 9 dagar vilket inte låter så länge men jag får inte vistas i solen på dessa dagar 🙂 Eller jag får ju vara ute men jag får inte pressa i solstolen vilket gör att jag inte kan följa med mina vänner till stranden, vilket är det enda vi gör varje dag nu. Så medan jag är inne och alla andra ute så lyssnar jag på en hel del musik och letar efter lägenheter, typ så. Vi har fortfarande inte riktigt bestämt om vi vill köpa eller hyra. Pappa är mer inne på hyres för att testa först liksom. Men jag känner ju nu att jag är så säker på min sak men samtidigt vet jag ju hur mycket jag ändrar mig så pappa kanske har rätt ändå.

(i samarbete med Wolt)

Sen har jag även startat ett kul samarbete med utkörningstjänsten Wolt! En app som foodora och ubereats etc. Vi har ju inte haft något liknande i Gävle men äntligen har vi det. Men Wolt finns också i Stockholm, Örebro, Västerås, Linköping, Norrköping och så vidare. Igår använde vi Wolt för att käka TacoBar på stranden och om ni vill göra något liknande kan ni använda koden LINNAHLBORG så får ni 75kr rabatt på eran första beställning. 75kr är ju faktiskt ganska mycket om ni t.ex. beställer en pizza för 90 spänn! Så enjoy <3

58 reaktioner på “Äntligen penicillin!!!”

 • aboutfood skriver:

  ÄLSKAR grillat!! så gott ?

 • aboutfood skriver:

  ÄLSKAR grillat!! så gott ?

 • JosephineF skriver:

  Krya på dig!! kram <3

 • JosephineF skriver:

  Krya på dig!! kram <3

 • Lina skriver:

  Tror till och med det är totalt grillförbud nu, till och med på egen tomt läste jag! Dock inte helt säker om det gäller hela Sverige eller så men läste igår att det var totalförbud i flera län. ☺️
  Lycka till med lägenhetsjakten och hoppas du blir frisk nu när du fått pencillin! ♡

 • Lina skriver:

  Tror till och med det är totalt grillförbud nu, till och med på egen tomt läste jag! Dock inte helt säker om det gäller hela Sverige eller så men läste igår att det var totalförbud i flera län. ☺️
  Lycka till med lägenhetsjakten och hoppas du blir frisk nu när du fått pencillin! ♡

 • linnahlborg skriver:

  Ja shit, Länsstyrelsen gävleborg gick ut med idag kl 10:00 att all eldning med öppen låga var förbjuden! Tack för du informerade!!! Vi grillade innan detta förbud kom till Gävle men nu vet vi <3

 • linnahlborg skriver:

  Ja shit, Länsstyrelsen gävleborg gick ut med idag kl 10:00 att all eldning med öppen låga var förbjuden! Tack för du informerade!!! Vi grillade innan detta förbud kom till Gävle men nu vet vi <3

 • Moa skriver:

  Fy f*n att vara sjuk i denna värme!!! Lider verkligen med dig<3
  Vill bara upplysa om att det är striktare eldningsförbud från och med idag vilket såklart är svårt att ha koll på när det är så nytt!
  Puss

 • Moa skriver:

  Fy f*n att vara sjuk i denna värme!!! Lider verkligen med dig<3
  Vill bara upplysa om att det är striktare eldningsförbud från och med idag vilket såklart är svårt att ha koll på när det är så nytt!
  Puss

 • linnahlborg skriver:

  åh tack!!! ja fick höra att det tillkom nya regler kl 10 imorse här där jag bor men vi grillade ju för två dagar sen men nu vet viiii <3

 • linnahlborg skriver:

  åh tack!!! ja fick höra att det tillkom nya regler kl 10 imorse här där jag bor men vi grillade ju för två dagar sen men nu vet viiii <3

 • Vickan skriver:

  Någon av Linns följare som vill köpa några plagg från Linns första kollektion med na-kd? Har inte ens tagit bort tagsen på plaggen. Anledningen är för att jag köpte för jag ville ha, men tänkte inte på att jag verkligen inte passar i den stilen och är inte bekväm med såna kläder. Så helt oanvända kläder! https://www.na-kd.com/en/linnahlborgxnakd/embroidery-set-skirt-red detta set, båda delarna!! Samt Swiss Dot dress tror jag den heter, i rött, eventuellt vitt. Allt i storlek S.

 • Vickan skriver:

  Någon av Linns följare som vill köpa några plagg från Linns första kollektion med na-kd? Har inte ens tagit bort tagsen på plaggen. Anledningen är för att jag köpte för jag ville ha, men tänkte inte på att jag verkligen inte passar i den stilen och är inte bekväm med såna kläder. Så helt oanvända kläder! https://www.na-kd.com/en/linnahlborgxnakd/embroidery-set-skirt-red detta set, båda delarna!! Samt Swiss Dot dress tror jag den heter, i rött, eventuellt vitt. Allt i storlek S.

 • Ella skriver:

  hyresrätter i centrala stockholm är skiiiiit dyra och typ 12 år i köö ?(

 • Ella skriver:

  hyresrätter i centrala stockholm är skiiiiit dyra och typ 12 år i köö ?(

 • Jessica skriver:

  Jag tycker att om man har ekonomin till att köpa är det bättre då du får tillbaks pengarna + mer när du säljer den men det är klart att om man är osäker kanske det är bättre att hyra. Är du däremot säker på din sak skulle iaf jag råda dig att köpa ? Personligen skulle jag rekommendera kungsholmen eller vasastan! Vasastan är fint, väldigt centralt och mysigt MEN däremot svårt med bil då det är svårt med parkering osv. De flesta områden på kungsholmen har bättre parkeringsmöjligheter men vissa områden kan kännas lite off så jag tycker isf östra delen av kg! gångavstånd till norrmalm/city då också ?

 • Jessica skriver:

  Jag tycker att om man har ekonomin till att köpa är det bättre då du får tillbaks pengarna + mer när du säljer den men det är klart att om man är osäker kanske det är bättre att hyra. Är du däremot säker på din sak skulle iaf jag råda dig att köpa ? Personligen skulle jag rekommendera kungsholmen eller vasastan! Vasastan är fint, väldigt centralt och mysigt MEN däremot svårt med bil då det är svårt med parkering osv. De flesta områden på kungsholmen har bättre parkeringsmöjligheter men vissa områden kan kännas lite off så jag tycker isf östra delen av kg! gångavstånd till norrmalm/city då också ?

 • Therese skriver:

  hej Linn, undrar om både du och dina föräldrar ska flytta till stockholm eller om det bara är du eftersom du skriver ”vi” i inlägget ?
  ha en bra dag, kram!

 • Therese skriver:

  hej Linn, undrar om både du och dina föräldrar ska flytta till stockholm eller om det bara är du eftersom du skriver ”vi” i inlägget ?
  ha en bra dag, kram!

 • Anna Winqvist skriver:

  vart är kjolen ifrån på första bilden? såå snygg! ?

 • Anna Winqvist skriver:

  vart är kjolen ifrån på första bilden? såå snygg! ?

 • Emmalil skriver:

  Krya på dig snygging!

 • Emmalil skriver:

  Krya på dig snygging!

 • caroliness skriver:

  Åh drygt att vara sjuk på sommaren, var mycket det förut. Hoppas du blir frisk snart<3

 • caroliness skriver:

  Åh drygt att vara sjuk på sommaren, var mycket det förut. Hoppas du blir frisk snart<3

 • linnahlborg skriver:

  Det är klänningen från förra inlägget som jag bara har en tröja över ?

 • linnahlborg skriver:

  Det är klänningen från förra inlägget som jag bara har en tröja över ?

 • linnahlborg skriver:

  Nej, det är bara jag! Anledningen till att jag skriver vi är för att mamma och pappa hjälper mig att leta så drf skriver jag ”vi letar” osv ?

 • linnahlborg skriver:

  Nej, det är bara jag! Anledningen till att jag skriver vi är för att mamma och pappa hjälper mig att leta så drf skriver jag ”vi letar” osv ?

 • Ellen skriver:

  Hej! Jag undrar bara om det är du själv som kommer stå för hela lägenhetsköpet/hyran eller om du får bidrag av dina föräldrar? Först tänkte jag att det vore helt orimligt att en 18-åring köper en lägenhet i Stockholm helt själv men sen kom jag på att du antagligen tjänar lite mer än andra 18-åringar hehe.. Vore intressant att höra i alla fall och lycka till med flytten!

 • Ellen skriver:

  Hej! Jag undrar bara om det är du själv som kommer stå för hela lägenhetsköpet/hyran eller om du får bidrag av dina föräldrar? Först tänkte jag att det vore helt orimligt att en 18-åring köper en lägenhet i Stockholm helt själv men sen kom jag på att du antagligen tjänar lite mer än andra 18-åringar hehe.. Vore intressant att höra i alla fall och lycka till med flytten!

 • linnahlborg skriver:

  Vi har väl inte riktigt planerat den delen än. Men min bror har ju fått två lägenheter av mina föräldrar så något bidrag kommer även jag få men sen har jag ju som du säger bättre förutsättningar eller ja helt enkelt lön än min bror hehe, så jag kan ju betala för mig själv på ett helt annat sätt också ?

 • linnahlborg skriver:

  Vi har väl inte riktigt planerat den delen än. Men min bror har ju fått två lägenheter av mina föräldrar så något bidrag kommer även jag få men sen har jag ju som du säger bättre förutsättningar eller ja helt enkelt lön än min bror hehe, så jag kan ju betala för mig själv på ett helt annat sätt också ?

 • linnahlborg skriver:

  Ja, det är fan det sämsta…. Tack vad gulligt av dig <3

 • linnahlborg skriver:

  Ja, det är fan det sämsta…. Tack vad gulligt av dig <3

 • Michaela skriver:

  Förstår att det lockar att hyra först, men hyrorna är så fruktansvärt dyra nära innerstan eller i innerstan. Alltså du betalar minst 12.000 för en etta-tvåa. Egentligen rätt bortkastade pengar varenda månad med tanke på att kontrakten inte är så långa heller. Har du möjlighet hade jag sett över ett köp, du behöver inte köpa mitt i smeten, det är enkelt att ta sig med tunnelbana in till stan . Nu är marknaden så osäker så priserna går inte upp som dom gjorde för 1,5 år sedan. Nu kan man göra riktiga ’fynd’ om man ändå ska in på marknaden och inte behöver ha i åtanke att behöva sälja för att göra vinst. Sen är det kanske inte optimalt att du skulle sälja om du inte trivs men då kan du ju hyra ut tills marknaden är bättre.

 • Michaela skriver:

  Förstår att det lockar att hyra först, men hyrorna är så fruktansvärt dyra nära innerstan eller i innerstan. Alltså du betalar minst 12.000 för en etta-tvåa. Egentligen rätt bortkastade pengar varenda månad med tanke på att kontrakten inte är så långa heller. Har du möjlighet hade jag sett över ett köp, du behöver inte köpa mitt i smeten, det är enkelt att ta sig med tunnelbana in till stan . Nu är marknaden så osäker så priserna går inte upp som dom gjorde för 1,5 år sedan. Nu kan man göra riktiga ’fynd’ om man ändå ska in på marknaden och inte behöver ha i åtanke att behöva sälja för att göra vinst. Sen är det kanske inte optimalt att du skulle sälja om du inte trivs men då kan du ju hyra ut tills marknaden är bättre.

 • Lydia skriver:

  Hej! Hoppas att pencillin funkar! Om inte det funkar, fråga om de kan ta körtelfeberprov. Var sjuk i ett halvår och tog pencillin inget hände, men tog ett körtelfeberprov och det resuletarde i att det var det. Hoppas att du mår bättre snart!

 • Lydia skriver:

  Hej! Hoppas att pencillin funkar! Om inte det funkar, fråga om de kan ta körtelfeberprov. Var sjuk i ett halvår och tog pencillin inget hände, men tog ett körtelfeberprov och det resuletarde i att det var det. Hoppas att du mår bättre snart!

 • Hoppas du mår bättre snart <3

 • Hoppas du mår bättre snart <3

 • Victoria skriver:

  Det är toppen att du trycker på eldreglerna. Viktigt att tänka på att trots att man eldar på egen tomt med grill upphöjd från marken kan gnistor flyga och sätta eld i gräs och träd! ?

 • Victoria skriver:

  Det är toppen att du trycker på eldreglerna. Viktigt att tänka på att trots att man eldar på egen tomt med grill upphöjd från marken kan gnistor flyga och sätta eld i gräs och träd! ?

 • Sara skriver:

  Kan du inte köpa jennifers lägenhet? ?

 • Sara skriver:

  Kan du inte köpa jennifers lägenhet? ?

 • linnahlborg skriver:

  hon bor i täby vilket är lite längre bort än jag vill ha ?

 • linnahlborg skriver:

  hon bor i täby vilket är lite längre bort än jag vill ha ?

 • S skriver:

  Vart är armbandet du har på dig ifrån?? Inte Cartier utan det andra?

 • S skriver:

  Vart är armbandet du har på dig ifrån?? Inte Cartier utan det andra?

 • Lonie skriver:

  Vilken app anvönder du för att redigera dina bilder??

 • Lonie skriver:

  Vilken app anvönder du för att redigera dina bilder??

 • Lisalewne skriver:

  vilken perfent tjänst!

 • Lisalewne skriver:

  vilken perfent tjänst!

 • omaima skriver:

  vad heter appen du redigerar dina bilder

 • omaima skriver:

  vad heter appen du redigerar dina bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *