Min Göteborg tripp

Hemma igen efter ytterligare ett äventyr! I Göteborg denna gång. Jag och Agnes var där framför allt för att vi skulle plåta min kommande kollektion med na-kd men också för att gå på Way Out West och festa loss (ni ba sällan). Nästan tur att sommaren officiellt börjar gå emot sitt slut så även alla fester avtar lite haha…

Vi kom iallafall fram på torsdagen och då hade vi inte så mycket planerat förutom ett besök på na-kd kontoret, en lunch där vi skulle få band till fester och grejer samt en massage! Allt det kan ni se i denna vlogg jag precis publicerade:

Sen var det fredag och dagen vi faktiskt flög ner för. Vi satt igång tidigt på morgonen och fick make och hår gjort. (Högra bilden är när jag och Agnes försöker se hur ögonskuggan blev)

Och sen var det plåta, plåta, plåta hela dagen lång. Vi höll på mellan 7-17. Den kollektionen som släpps här näst kommer vara en höstkollektion med bara stickat. Kommer visa alla plagg närmare inom kort.

Men denna stickade klänningen är helt klart en av mina favoriter
.

It’s a wrap och det var dags för Way out West!

Och här är den enda bilden jag har därifrån! Vi plåtade så länge så vi faktiskt missade Fricky :-((((((( Fick dock se han på hotellfrukosten dagen efter, så det är alltid något! Vi hann alltså bara se Kendrick Lamar men vi fortsatte festandet även efter festivalen så det gick ingen nöd på oss. (en vlogg kommer från denna dag)

Nu är det lördag och dags för dagsfest! Den var på Port du Soleil tillsammans med Mister French. Här var man ju fräsch. Men det skulle inte hålla länge.

Här har ni oss. Mår skit.

Lördagskvällen slutade också med fest. Vi tog en drink på Parlour och åkte sedan tillbaka till Port. Och sen på söndagen väntade en bussresa som varade i cirka 10 timmar. Gissa vem som är slut idag.

Summan av kardemumman så har vi haft en riktigt bra tid i Göteborg. Jag är ju verkligen aldrig där, tror detta typ var min andra gång någonsin. Så synd att det ligger så långt bort men jag kommer absolut åka tillbaka. Nu är det en sista fest som väntar på onsdag. Nämligen Rockbjörnen i Stockholm sen lär jag fan chilla ett tag. Har även en sjukt rolig nyhet som jag tror jag avslöjar imorgon så håll utkik. Kram <3

74 reaktioner på “Min Göteborg tripp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *