Fanbild med en Ken Doll

Såhär ser typ alla mina dagar ut här, jobbigt va!? 😉

En av mina favorit restauranger här heter ”NOTO food and people”. Kanske mest för att den ligger så sjukt nära våran lägenhet men maten är såklart BOMB. Jag brukar ta deras pizza med burrata, tomat, serranoskinka och ruccola, så fucking god. Igår var det även dags för partaj på Nikki Beach och då såg jag ut såhär!

Swedish Party, om jag inte sa det…

MAN KAN INTE SE UT SÅÅÅÅ!!!!!

Haha sen hur kul är inte den nya fråge-funktionen på IG? Dock får jag så jävla konstiga frågor ibland så jag kan inte låta bli att vara oseriös. Ni skulle sett mina Insta DMs som fylldes med TEQUILA ÄR INTE EN DRINK :@@@@!!! Nähääää? Hahaha. Men tycker ni jag borde köra en till sån här? Fast en kanske lite mer seriös version hehe?

Sparar det bästa till sist hahaha. Vet ni vem det här är? Jag vet typ knappt vad han heter men jag har sett han på tv och youtube att han typ opererar sig för att se ut som en ”real life ken doll”. Så sjukt? Men alla lever som dom vill! Både jag och Agge var lite på lyset iallafall så vi bad absolut om en bild 🙂

68 reaktioner på “Fanbild med en Ken Doll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *