Hemgång

Japp, då var det faktiskt dags för oss att bege oss hem mot Gävle igen. Vi fick en väldigt chill flygtid och ska inte lämna hemmet förrän 17. Dock är jag så jäkla nojig för förseningar/inställda flyg. Våra kompisar åkte härifrån för en vecka sedan och fick vänta i hela två dygn på att få åka hem och sen dess har jag bara hört folk klaga, speciellt på SAS, dom vi flyger med 🙂

Som jag sa så stannade hälften av gänget bara en vecka medan jag och Agge varit här i två, så den senaste veckan har varit mycket lugnare. Jag har fått dille på att lyssna på en speciell podd i solstolen. Jag har typ aldrig lyssnat på en podd, följer ingen podd och ja, har väl aldrig fattat den grejen. Men när jag började lyssna på Spöktimmen”, kunde jag inte sluta!!! Mina favorit avsnitt är när dom tar upp kidnappnings-fall. Gör det mig till en psykopat att jag typ gillar att lyssna på såna hemskheter? Antagligen. Men jag finner det bara väldigt intressant och spännande. Har varit sån sedan liten, alltid älskat serier som CSI och Criminal Minds, till exempel.

Men nu är jag taggad på att komma hem och då ska jag ta tag i min Stockholms-flytt på riktigt. Japp, ni hörde rätt. Denna brutta har bestämt sig 😉

92 reaktioner på “Hemgång”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *