marbella baby

Okej, så att jag suger på att uppdatera under semestrar är inget nytt så det behöver vi inte ens dra. Men jag är absolut på plats i Marbella iallafall och jag älskar verkligen livet här.

Som jag nämnt tidigare så är skillnaden denna gång att jag åkte med kompisar och inte familjen. Därför blir det absolut mer fest och mindre sömn. Till vänster kan ni se hur jag brukar se ut när jag vaknar efter en utgång här 🙂 Resorb i högsta hugg! Till vänster kan ni även se anledningen till varför denna resorb är nödvändig 🙂 Det blir liksom inte finare än såhär. Kolla på mina naglar bara!

Nej men ärligt, det är faktiskt lite knepigare för mig att stanna aktiv under sådana här resor. När jag åker med mamma och pappa är jag först och främst nykter xD Haha nej men då har jag så mycket tid över. Nu händer det saker hela tiden och allt är så himla rörigt. Jag har försökt filma men det blir inte alls bra. Men jag har ju typ två veckor på mig att få ihop något så förhoppningsvis löser jag det (eller inte linn du e värdelös?)

Ett bevis på att jag faktiskt är värdelös är att jag inte ens kommer ihåg att spara bilderna utan massa stämplar och skit? Hur som helst, om ni gillar kött MÅSTE ni testa det på Oak, smälte i munnen kan jag lova. Nikki Beach var också trevligt, dock sov vi typ bara 🙂 Bra gummor.

Jag ska iallafall fortsätta leva my best life här 😉 Ha det bäst.

62 reaktioner på “marbella baby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *