What I'm wearing this summer

Innehåller reklamlänkar.

1 / 2

Okej så den svarta baddräkten har jag faktiskt redan och den sitter som ett SMÄCK! Sen denna rutiga bikini hade jag mer än gärna klickat hem inför Marbella…

3 / 4 / 5

Svart, svart, svart går alltid hem! Blazer-klänningen har blivit en stor favorit hos mig, har den snart i alla färger och material. T-shirts använder jag i princip varje dag och det kan vara så snyggt med bara ett par jeansshorts och sex is fun 😉

6 / 7 / 8

Det här var en härlig kompott! Lite färg, ja tack! Skit-cool denimjacka, ja tack! Och en asball leo-topp, ja tack!

9 / 10 / 11

Den här croppade t-shirten ser inte mycket ut för världen men alltså jag använder den JÄÄÄÄÄMT! Passar lika bra till fest som till vardags. Jag brukar alltid matcha med en härlig spetstopp under så det sticker ut lite (speciellt när man dansar på klubben) 😛

12 / 13

Vänta, vänta, vänta huuuuur drömmig klänning? Ser verkligen denna framför mig på en beachclub eller på stranden när jag dricker drinkar. Sen detta set är ju bara ett måste känns det som!

60 reaktioner på “What I'm wearing this summer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *