Louis Vuitton Keep All

​Valde att gravera mina initialer på denna väska och det gjorde så mycket tycker jag. Personligt och snyggt! Måste se till att få det fixat på min resväska också!

Ni har bett om att få se mitt senaste väskköp som jag gjorde tisdags och självklart ska ni få det! Detta är alltså en Louis Vuitton (no shit) i modellen ”Keep All”. Jag stod och velade ett tag i butiken angående storlek men jag tror jag valde den mellersta till slut och den känns helt rätt! Så himla rymlig väska och helt perfekt när man ska på weekend-resor till exempel. Sen att den passar sjukt bra tillsammans med min resväska är ju också ett plus 😉 Sen var tjejen som hjälpte mig också så jäkla trevlig vilket gjorde hela upplevelsen ännu mer nice. Fanny hette hon!!! Kan ibland få en känsla att butiksbiträden i sådana här lyxiga butiker verkar fett snobbiga och kollar snett på en tills dom inser att man faktiskt har pengar och tänker slå till 😉 Det är tråkigt men upplevde inte det denna gång som sagt. Sweet! Vad tycker ni om väskan?

130 reaktioner på “Louis Vuitton Keep All”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *