Queen B och Louis Vuitton

Såhär såg jag ut på Midsommar! Nej, jag hade ingen krans hahaha. Sopa. Jacka (klick!), kjol (klick!) -adlinks

Jag firade tillsammans mina vänner med beerpong, kubb och bad och några glas vin. Och gick faktiskt ut dagen efter också hehehe (skyller på VM). Så det blev en till partyhelg! Så undrar man varför man hängde på hälsocentralen idag.

Sen på måndagen åkte jag lite spontant till Stockholm och oj, så kul jag hade 🙂 Fick faktiskt biljetter av Live Nation typ dagen innan så var absolut inget planerat men vem fan tackar nej till Beyoncé? Inte jag iallafall. Så jag tog med mig min goda vän Hedvig, sov kvar och råkade shoppa lite dagen efter. Åt även grym sushi. Ni MÅSTE åka till Tokyo Diner och äta deras Spicy Tuna Rolls. Å och Beyoncé var såklart fenomenal, end of discussion.

Annars då? Hur mår ni? Jag tycker inte det finns mycket att klaga på för tillfället förutom det jag redan har klagat på i mitt förra inlägg hehe. Men som jag skrev så tog jag mig till HC idag och fick utskriven hostmedicin som innehåller morfin, så det borde göra susen. Gjorde fransar tidigare idag och vaknade typ inte när jag var klar så ska bli intressant och se hur djupt jag kommer sova inatt efter ännu en dosering hahaha…

Måste också säga att jag blir mer och mer sugen att flytta till Stockholm ju mer jag är där nu. Jag har ju tidigare pratat om flytten som något jobbigt och något jag gör för karriärens skull, men nu börjar jag faktiskt känna att jag vill också. Och såklart så ska jag vilja helt innan jag drar. Är fortfarande lite nojig att min personlighet och introverta sida inte passar i storstaden men som sagt börjar tanken på ett liv där växa i mina ögon!

48 reaktioner på “Queen B och Louis Vuitton”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *