RS X LA Drop 2 IS LIVE

Reklam för mig och min klädkollektion tillsammans med Rebeccastellathebrand.

1an / 2an / 3an / 4an

Denna jumpsuit är så fucking BALL!!! Och klänningen älskar jag i både svart och vitt.

Detta set är tyvärr slutsålt! Men det kan komma in returer, så håll utkik 🙂

5an / 6an

Två vita måsten i garderoben inför sommaren skulle jag säga!

7an / 8an

Dessa sets är to die for <3

9an / 10an / 11an / 12an

Som ni ser så kan man bära dessa plagg på olika sätt! Antingen knyter man som på modellen eller så har man den som en vanlig off-shoulder som mig.

Nu har mitt andra drop tillsammans med Rebecca Stella äntligen släppts. Så himla kul att ni verkar gilla kollektionen, det gör mig så glad <3 Jag tänkte fira genom att lägga mig i solstolen och STEKA haha. Är alldeles pirrig i kroppen för solen skiner, grejer går bra och jag har mycket att se fram emot. Jag hoppas ni vill fortsätta följa med mig i sommar för det kommer bli one hell of a ride 😉

TACK!

66 reaktioner på “RS X LA Drop 2 IS LIVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *