Nyp mig

Det största tecknet på att sommaren äntligen är här måste ändå vara antalet grillningar!!! Det är ju bland det bästa alltså.

Picknick också, hur mysigt är det inte? Köpt en liten gobit från Balenciaga som jag inte visat er ännu, men det kommer, håll utkik på instagram 😉

En å en annan sushibuffé har man också hunnit med 😛 Croppad tröja här och kjol här.

Favoriter ur min kommande kollektion! Kavajen, snake-örhängena och även ringen bredvid och silver halsbandet. Ni kan se allt annat ur kollektionen i videon här under:

Den släpps alltså den 25 maj kl 7:00! Då kommer jag även befinna mig i Marbella, så jag ska försöka fota massa plagg ur kollektionen där nere. Så mycket fint i denna!!! Jag åker iallafall på fredag sen när jag kommer hem är det typ en vecka till studenten??? Asså nyp mig i armen någon.

102 reaktioner på “Nyp mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *