Student 2018

Inlägget innehåller reklamlänkar.

3an / 4an / 5an

Vilka tar studenten i år mer än JAAAAG? Ni känner ju mig by now och vet att jag ofta är ute i sista minuten och det gäller såklart även vid val av studentklänning. Jag har ingen och jag tar studenten om typ en månad? Man ba hallååå kanske dags nu stumpan!!! Medan jag surfade runt och letade efter en egen tänkte jag att jag lika gärna kunde dela med mig av mina favoriter till er. Det kanske finns några av er där ute som inte heller hittat en klänning än och då hoppas jag detta kan vara till någon hjälp.

Om inte, så vill jag påminna er om att min Linn Ahlborg x Rebecca Stella kollektion (drop 2) släpper den denna söndag den 6 maj kl 10:00 och den är väldigt student-inspirerad! Jag kommer visa alla plagg på min insta-story inom kort så håll utkik efter ett potentiellt plagg till studenten kanske? 🙂

38 reaktioner på “Student 2018”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *