Sushi mukbang

Detta har jag sysslat med idag! Det gäller att passa på när det inte var någon skola idag. Ni som följt mig vet att jag inte läser matte och idag var det nationella prov i just matte därav en ”ledig” dag.

Alltså jag har ju sagt det förr men jag måste ju säga det igen: jag ÄLSKAR mukbangs. Både att filma själv och kolla på andras. Det kan ju inte bara vara jag??? Och när jag säger mukbangs så menar jag den ”svenska varianten” av mukbangs där man faktiskt pratar om roliga ämnen samtidigt och inte bara sörplar och smaskar som jag tror är the real deal i typ Korea (?).

Hur som helst tyckte jag vi fick ihop en rolig video. Vi pratar SÅKLART om Guldtuben eller ”Riggtuben” hehe… Måste ju vara det hetaste ämnet just nu så att bli uppmärksammade har iallafall Splay lyckats grymt med! Vi pratar också om valborg, eftersom det närmar sig och även lite student-snack. Känns liksom obligatoriskt eftersom det är så nära nu.

Nu måste jag plugga till välfärdsprovet som jag har imorgon, tjoho! Men sen är det fan helg och PARTEJ!

Ps, ignorera min bus i videon. Det blev liksom något allvarligt fel där. Ser inte ut så irl, lovar hehe.

44 reaktioner på “Sushi mukbang”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *