Ursäkta, har jag kommit fel?

Då har ännu en helg snart passerat! Tiden går ju farligt fort nu vilket skrämmer mig lite för jag har så mycket rester i skolan som jag ska hinna göra hehehe…. Men det är bara att hålla ut nu, snart står jag där med studentmössan på huvudet, shit alltså.

Hur som helst, så kan vi säga att min helg började i torsdags. Då firade vi 50-dagars och det var sista studentfesten innan det ”riktiga” studentfirandet drar igång med bal, studentvecka, barrundor, brännboll och grejer. Jag och Agge bestämde oss att göra en spraytan då vi båda hade väldigt somriga utklädnader. Temat var ”Ursäkta, har jag kommit fel?” och Agnes var en GG-worker och jag gick runt i shorts och solhatt typ. Jag älskar iallafall spraytan nu, har känt mig så fräsch och brännan är faktiskt fortfarande fin. Vi gjorde den på Studio Central som ligger på Nygatan 17 i Gävle, tips!

Jag ÄLSKAR att det är så fint väder att man kan sitta på uteserveringar och käka nu!!! Dock ser det ut som vädret bara ska bli sämre här i Gävle den kommande veckan…

Min absoluta favoritmänniska fyllde även 19 igår. Vi ska fira henne nästa helg men jag bjöd henne på lite god middag dagen till ära iallafall.

Ööööh jag är besatt av dessa solglasögon? Hade man inte liknande när man var typ 8 år? Allt kommer verkligen tillbaka. Ni hittar dom på IvyRevel, likaså klänningen och med koden LINNAHLBORG20 får ni även 20% rabatt.

Fredagen var dock en sorglig dag. Jag tycker det känns konstigt att kommentera någon annans persons död, speciellt en person jag inte känner. Men det enda jag vill säga är Vila i frid Tim och och tack för allt du gett oss och kommer fortsätta ge oss genom din musik <3

34 reaktioner på “Ursäkta, har jag kommit fel?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *