Worst_blogger_ever99 is back!!!

Huuuuur fucking snygga är inte dessa boots? Jag dör ju. Dock blev det en tråkig ton i kommentarsfältet på IG under dessa bilder för att mina shorts tydligen var för korta. Alltså är den där skiten fortfarande en grej? Allvarligt. Det som gör mig besviken är att det är brudar som klankar ner också… Men för allas säkerhet så kan jag informera att detta är ett par pyjamasshorts från Victoria’s Secret som jag brukar sova i och inget jag tänkte ha till skolan så ni kan sova gott inatt också!

Jag laddade upp en traditionell IGS haul i samarbete med Na-Kd i söndags. Hoppas ni hann se den, för det var aaas balla grejer. Tyvärr var allt boomerangs så inget jag kan visa på bloggy men tishan hittar ni iallafall HÄR, dom röda jeansen HÄR och jeansjackan HÄR (adlinks). Vem trodde att röda jeans skulle vara snyggt liksom? Faktiskt inte jag men det var ju så snyggt det kan bliiiiii? Linn20 koden gäller fortfarande på hela sortimentet så ni vet.

Och sen har jag två små låttips till er. Sjävklart Hov1’s nya album också! Mina favoriter därifrån är Redo, Din Mamma, Hon Dansar Vidare I Livet och Förlåt (och typ alla andra). Hoppas jag kände mig nöjd med min BUS på händerna 🙂 Allvarligt hur gör man så händerna inte ser förjävliga ut??? Seriös fråga 🙁

Alltså man kan inte vara så dålig som jag är på att blogga? Får jag ens kalla mig själv för en bloggare längre? Jag saknar dock detta jag ska fan ta mig i kragen och steppa upp nu. Jag gillar ju att skriva, ibland mer än att prata med en kamera, så jag vill inte tappa detta. Ger ni mig en till chans hehehe?

90 reaktioner på “Worst_blogger_ever99 is back!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *