En sliskig uppdatering

Hej mina fina!!! Fan vad dött det har varit från min sida… Jag tror jag överskattade mig själv lite på jullovet när jag laddade upp flera videos i rad och åkte på en jobbresa i Portugal och sen trodde att jag skulle kunna hålla samma tempo när skolan började igen. Nje. Jag är ingen superwoman som kan balansera så många bollar samtidigt. I wish thoughhhh! Men, vad har då hänt sen vi hördes sist?

Jo, ganska direkt efter min Portugal resa drog skolan igång igen. Och samma kväll hade vi även 150-dagars fest. Alltså vi firade att det är 150 dagar kvar tills vi tar studenten. Vi firar också 100, 50, gör alla skolor det? Hur som helst, vi hade Disney-tema. Jag och Agnes gick ner på stan i sista sekund och köpte ett par Musse och Mimmi Pigg öron. Aaaa ni ser ju att kreativiteten flödade när vi valde outfits! Men nu kan man bocka av att ha varit på krogen med pappersöron iaf 🙂 Hade iallafall svinkul den kvällen. Vilket resulterade i…… Vill ni ens se…..

…. Att jag såg ut såhär i skolan dagen efter! Skänker en tanke till alla i korridoren som var tvungna att bevittna detta. Blev bakismys i matsalen och fisk som bakismat, drömmen??? <3333

Jag fick även min första böter! Tjoho kul! Speciellt när man betalade för 2 timmar men tydligen stod man ju på en 5 minuters parkering! Scoreeeeee. Även hittat tillbaka till kärlekens kärlek. Jordgubbar doppade i choklad. Dock smakar inte jordgubbarna ett skit just nu men då är det bara att ta mer choklad 😀

Köpt en ny jacka. En riktig mysig en. Från h&m!

Ätit massa god mat!!! Plockmat med familjen är bland det bästa jag vet. Och Agnes.

Vi renoverar ett av våra badrum just nu och tyckte att snickarna hade grymt barnslig humor tills jag insåg att det var ett handtag dom hade ritat… 🙂 Även gjort nya naglar. Tycker synd om min nageltjej, kan ju inte vara kul att göra samma grej på mig hela tiden. Men e man en basic bitch så e man :pppppp! Jag gör mina naglar hos Beauty By Van, det ligger på Norra Skeppargatan 6 i Gävle, recommend recommend!

Avslutningsvis så har vi druckit Tequila! Not recommend recommend.

Vilken sliskig uppdatering det här blev hahaha…. Men allt i mitt liv är faktiskt inte instagramvänligt. Hoppas ni gillar att ta del av den andra sidan också hehe… Kram

102 reaktioner på “En sliskig uppdatering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *