My lisbon trip

​Igår landade jag hemma i Sverige igen efter några hektiska dagar i Lissabon, Portugal. Jag har för er som inte vet plåtat för min klädkollektion som släpps i februari på na-kd. Jag reste även ensam vilket kanske inte hör till det vanliga men jag tror verkligen man växer som person när man måste klara sig själv. Var lite nervös hur jag skulle klara mig ensam på först Lissabons flygplats, sen en mellanlandning på Madrids flygplats där jag skulle hitta mitt connecting flight på 30 min… Men det gick! Hann till och med köpa chips hihi. Måste förtydliga att jag är så himla tacksam att jag har fått göra denna resa och så kul att ni verkar gilla det ni hittils sett av kollektionen.

Idag sov jag faktiskt ända till 12, gick ju upp mitt i natten för att flyga hem samt att jag var uppe och såg JVM-finalen så jag somnade vid 5 någon gång inatt hahah….. Kändes inte skitvärt när dom förlorade men, känns som något obligatoriskt att se. 

Nu har jag inte så många dagar kvar på lovet. Börjar på tisdag om jag inte har helt fel, samma dag som vi har 150-dagars fest. Ska bli kul att komma bakis till skolan 🙂 eller…..

102 reaktioner på “My lisbon trip”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *