Triss i videos

Ni har väl sett mina tre senaste videor??? Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med allihopa, sånt är alltid kul, men det viktigaste är ju att ni gillar dem <3

GODA NYHETER!!! Nu kan jag äntligen berätta att min klädkollektion med nakd släpps i februari 2018. Hur kuuuul, get excited! 🙂 Denna topp är såklart en av plaggen från släppet, den är så fin och kommer i flera färger. Kommer göra en video inom kort där jag visar många av plaggen så håll utkik och glöm för guds skull inte att signa upp HÄR för rabatter och mer sneakpeaks.

Det här är två bilder från idag. Lite tacomys med Agge och jag & jag! Jag har nämligen fått äran att representera Gävle i en fotoutställning som heter ”100 Gävlebor”, pratar mer om detta i min Mukbang! Coolt ju.

Julafton & juldagen. Julafton har jag ju vloggat och på juldagen åt jag gott med andra sidan av släkten och sen gick jag ut med vänner och hade apkul.

Var även ute i fredags… hehe. Har blivit en hel del bakismat på Max, har fått en ny favoritburgare till och med, Spicy Avocado nånting med halloumi.

Nu ser jag fram emot nyår med tjejerna! <3

102 reaktioner på “Triss i videos”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *