Pedofiler och rosa fuskpäls

Halloj tjohej! Vad har ni gjort i helgen? I fredags firade vi min fina vän Moa som äntligen blev 18, sist ut var hon i gänget!!! Så kul att vi alla äntligen kan dra ut tillsammans. Vilket vi också gjorde på fredagen efter sushibuffé och cheesecake hos Moa.

Igår var jag inte lika sugen att dra ut så då stannade jag hemma och myste med mamma! Vi såg en dansk film som heter ”The Hunt” eller ”Jakten” på svenska, finns på Netflix! Handlar om en man som jobbar på dagis vars liv vänds upp och ner på grund av en liten lögn ett dagisbarn hittat på. Inte vilken lögn som helst heller utan att han ska ha blottat sig och gjort andra sexuella grejer med barnen på dagiset. Ni kan ju tänka er själva att livet förändras rätt fort till det sämre när man har ryktet som en pedofil. Usch, den var lite jobbig att kolla på faktiskt. Man får verkligen en inblick av hur rykten verkligen kan förstöra någons liv.

Idag har jag redan börjat fota lite med mamma (jackan ovan) och ska fortsätta fota lite plagg från min egna kollektion som kommer hamna på landningssidan. Snart kommer ni kunna signa upp er så ni får rabatt och blir dem första att kunna köpa mina plagg 🙂 Jackan är från IvyRevel och med koden ”Ahlborg20” får ni 20% rabatt på rubbet. Jag har även en på Na-Kd, den är ”Linn25” för 25% på rubbet!

96 reaktioner på “Pedofiler och rosa fuskpäls”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *