Back home

Så var man hemma i lilla Gävle igen efter några härliga dagar i Bejjan! Det var så skönt att komma iväg lite även fast det bara var en kort sväng, få se lägenheten som förövrigt är sååå fin, känner mig redan hemma i den. Och få iallafall lite sol på sig, det var inte igår… Klimatet i Marbella är så nice. Tror deras kallaste månad är i Januari men då är det fortfarande typ minst 12 grader? Hade inte tackat nej till en sån ”vinter” liksom…

Jag hoppas ni tyckte om mina tre videos jag fick ihop under denna tripp. More to come! Ser verkligen fram emot att vara mycket i Marbella när jag slutat skolan. Någon som vill hända?

Idag ska jag chilla sönder, kolla ikapp videorna på youtube som jag missat och äta tacos med familjen ikväll, typ. Fan va mys. Sen imorgon är det upp med tuppen för att starta igång en ny skolvecka… Inte långt kvar nu, dock har jag väldigt långt kvar på mitt gymnasiearbete hahaha 🙁 Jag kommer väl skjuta på det tills dagen innan inlämning som vanligt! Sån e jag.

Kram.

69 reaktioner på “Back home”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *