En helg i Sthlm

Heiiii! Hur är läget? Med mig är det bra, är hemma idag då vi har gymnasiearbete hela dagen på valfri plats och min valfria plats är inte skolan hehe.

Jag har iallafall haft en svinbra helg. Jag var faktiskt i Stockholm med min fina vän Hedvig. Hon har köpt lägenhet där som hon ska flytta in i efter studenten. Är lagomt avis… Tror faktiskt jag också kommer hamna i Stockholm innan det är klart då allt mitt jobb finns där, men problemet är bara att jag är så jäkla hemmakär… Aja, vi får se.

Vi åt iallafall supergod sushi på Tokyo Diner, rekommenderar starkt!!! Sen efter lite vandrande på stan bestämde vi oss att vi ville gå ut på kvällen. Jag har aldrig varit ut i Stockholm förut och det blev väldigt spontant  och oplanerat så det var väl inte det roligaste jag varit med om kanske. Vi hamnade på Vida ett tag men inget mer än så.

Jag har börjat träna (för hundrationde gången) med Agnes. Har kört Zumba Toning och Sprint hittills och idag ser det ut att bli Body Attack och sen tänkte vi käka ute som belöning. Jag har även varit på bio, vi såg The Commuter med Liam Neeson och den var så fucking bra, se den!!!

Imorgon är det äntligen fredag och jag har kulkul planerat för helgen. På lördag ska jag VLOGGA, äntligen, då jag och Agnes tänkte åka slalom för första gången på evigheter. Men det är ju så kul och härligt att vara ute. Sen mot kvällen blir det plockmat med brudarna och sen utgång. Det ser jag fram emot 🙂

98 reaktioner på “En helg i Sthlm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *