Debut

Har ju kört till skolan varje dag denna vecka och i fredags fick Agnes prova teslan för första gången. En upplevelse minst sagt! Jag ÄLSKAR verkligen att köra bil, jag vet inte om det är för att körkortet är så färskt och för att det fortfarande känns så overkligt för att få köra helt själv eller om jag bara alltid kommer vara en sån som gillar att köra. Jag hoppas det!!! Blev även (verifierad?) på snapchat här om dagen, visste inte ens att det var en grej men nu har jag en liten emoji iaf! Ful är den också 🙂 Hahaha. Men om jag minns rätt skrev dom att jag fick ändra om jag vill, vad tycker ni att jag ska ändra till isånafall?

Igår gjorde jag debut på Slick City också. Kan ni förstå att det är namnet på vår nattklubb i Gävle 🙂 SLICK city. Sliskigt värre. Men kul var det! Om ni följer mig på snapchat såg ni och förmodligen hörde också (hehe sorry) när jag sjöng med till Freddy Kalas. Vilken kung! As svängigt ju. Nu ska jag kolla på Idol eftersom jag missade det igår och käka tacoooos.

74 reaktioner på “Debut”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *